lovisa, 15 april

Hejsan!

Jag kan inte skriva om något annat än om det underbara vädret ! idag när jag gick av skolbussen var det lite molnigt men när jag gick på vägen så sprack himlen upp och solen spred sig över hela himlen! så himla fint blev det, som tur var så hade jag kameran i väskan så jag tog självklart upp den och fotade de nya vitsipporna som har trängt upp sig ur jorden ! när jag trodde att det var som bäst ringde susanna! det var helt underbart att gå där på grusvägen med kameran i handen och susanna i öronen :)
när jag kom in öppnade jag fönstret och satte på elin sigvardsson och kände vårvinden blåsa in genom fönstret. jag satt lite vid datorn, sen pluggade jag men såg kameran och solen och kände bara att jag kunde inte låta bli, jag sprang ut och knäppte lite bilder till och sprang runt och var helt lycklig ! jag kopplade bort matteprovet, franskaläxan, engelskaläxan och hela jävla jobbiga skolan! fan vad jag älskar våren. om vi får sånt här väder v. 19-20 sushi , så kommer det bli världens bästa veckor! mmh.
nu sitter jag och snackar med susanna på skype men ska JÄVLAR jag såg att klockan var mycket!! jag har ju missat 2 ½ men :( jaja, men jag ska snart äta mat. men först ska jag lägga upp bilderna jag tog idag! eller en del iaf!




L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0