lovisa, 31 oktober









yesbox, det var min dag
sysysy kjool!


strax ska pappa skjutsa mig till håkan och torgny där vi ska vara hela gänget och kolla på film och mysa !

ha en toppenfin halloweenkväll, för det får man ju inte glömma att fira!


L.

lovisa, 27 oktober

good night, sleep tight


muwah

L.

lovisa, 26 oktober

ååååh, jag hatar att jag aldrig orkar sätta mig och blogga, men sånt är livet

idag har det varit afrikansk dans och illamående, uusch. hela dagen har jag gått och tyckt synd om migsjälv, igårkväll tänkte jag ju att det skulle bli en duktigflicka-dag idag, men afrikansk dans sprigning och pluggning. ja, det blev ju som sagt inte som planerat men men. jag har i alla fall varit på afrikansk dans, jag har städat rummet och jag ska alldeles strax gå ner och plugga lite musik, vi har prov i populärmusikens historia, annars har jag lovat migsjälv och elin maxstadh att inte plugga under det efterlängtade lovet! jag ska försöka bli bättre med skrivningen, men jag sitter inte lika mycket vid datorn längre, pusskram

L.


lovisa, 15 oktober

hoppsan, en liten lucka igen, jag suger ju faktiskt på det här.

idag hade vi so-prov, det kändes som om det inte gick så bra faktiskt :/ imorgon är det franskaläxa och engelskaprov, nästa vecka är det noprov matteprov, engelskaläxa, franskaläxa m.m, m.m ... det är mycket saker på hösten i nian, för att inte snacka om nationella proven på våren, uuuh!
imorgon har jag utvecklingssamtal också, och senare på kvällen är det vägledningsmötegrejs med föräldrar på skolan.

på fredag är det tjejkväll här hemma hos mig. maya, emelie och lina ska följa med mig hem, vi har huset för oss själva och vi ska laga mat, kolla på film och bara mysa! tacos, sex and the city och emmas lycka! vi är oslagbara!


den näsan och munnen och människan på bilden ska nu soooova
nighty
L.

lovisa, 11 oktober

ja ni,
dagen har ju inte direkt ägnats åt pluggning! jag suger på att plugga! imorgon gäller det, då mååååste jag !. dagen har i alla fall ägnats åt secondhand shopping till rummet i stan och handla, burger king, sedan LINA!
bak, kortspelning och cykling till vallargärdet!


secondhandstol buren av moi!


kladdkakebakning av lina and moi


cykling till vallargärdet!

slut för idag,
peace and love

L.

susanna, 10 oktober

Helo people and friends!

Var aptrött som ett litet ägg när jag kom hem idag, och hade längtat efter min mysdress sen jag lämnade den imorse, så det blev mysdress på, godis i, sex and the city på. I detta tecken har väl kvällen fortsatt, med lite powernaps här och var, haha! Ben&jerrys halfbaked (lite mer av det goda!) och idol har jag ägnat mig åt under de senare timmarna.

Imorgon blir det mys med mitt peopyre, oc-kväll på min ära! Härliga tider!
Antagligen blir det även mamma mu & kråkan med min lillasyster. (bio) Vi är taggade till tusen båda två.

Tyvärr dags att hoppa ur mysdress och i pyjamas nu, skönhetssömn välbehövd.

Toodles darlings!

S.

lovisa, 10 oktober

jag kan inte få ut den där personen ur mitt huvud.


lovisa, 10 oktober

nu var det ju längsen här alltså, men så har det blivit bara!

på den senaste tiden har det inte hänt alls särskilt mycket, fått reda på två resultat som jag är MISSNÖJD med, men också några resultat som är roliga!
idag när jag kom in så drogs min blick fort mot köksbordet där det låg ett öppnat kuvert, och under kuvertet.... karlstadskataloggruppbilden! yeah! fan vad coola vi är, när jag kommer till mamma ska jag scanna in det och lägga in det här i bloggen.

jag har lovat mig själv att jag ska plugga idag, myyycket, så jag antar att jag måste göra det nu. so long

L.

susanna, 5 oktober

Hello hello! Uppdaterar här från ett underbart mysigt rum med tända ljus från nyinhandlade gammelrosa lyktor och skyddsänglarna på plats :D Älskar't!

Har haft finbesök av min lille men otroligt bra vän peo, vi åt köttbullar och fullkornspasta och kikade GG såklart! Det var asbra! Stackars Jenny, men jag hatar henne ibland!

Igår kväll kom belinda över :) Vi kollade på Dinosaurer, lemuren i våran skola ÄR verkligen lik en lemur, och myste med chips och frukt. Belinda hjärtar jag!

Lite bilder jag hittade,

Jag och rumpnissen själv chillar i falunsängen


Här är det peo som bestämmer


Två vänner på PH


Tjing tjong Kina!

S.

lovisa, 4 oktober


igår var det konfirmationsfilmkväll, typ som en liten återträff, med nya konfagruppen! det var kul, vi hade choklad-ätar-tävling och kollade på film! saknar våra läsningar..



idag var jag först på bergvik med maria och vi åt massa maat och handlade lite saker, sen så kom vi hem och då var maya och massa folk där, sen så fotade vi och spelade gitarr och sjöng och pratade och massa saker!



nu ska jag kolla på det som är kvar av singalong! ha en fin kväll, puss

L.

susanna, 4 oktober

Dagen då.
Var i skolan, hade no-prov och hur det gick vill jag nästan inte veta! Sen jobbade jag tyska, mvg på skriftliga tjoho!, och sedan var det min kvarstanningsdag, idag med fint sällskap av amli, cecli och klimpie såklart! (obsss va gammal bild x))
Sedan hemåt, skryta om tyskan för papso, sedan mot staden, mongolia med malin och belinda, jättetrevligt ställe verkligen!
[bild på mig belinda och malin som vägrar laddas upp]
Sedan hemåt (ältish) en snabbelur förbi belinda, kom hem för kanske en timme sen. Nu sovish!

Imorgon: rumomgörning!!! Telefonering med lovisa!!!

S.

susanna, 4 oktober

Tänk vad tiden går fort! Nu är det mindre än en månad kvar till min fösselidag!

Hösten tycker jag är en fin årstid. Det är liksom... jag vet inte, inga krav. Ingen VÄNTAR sig att man ska ha det bra på hösten, det är liksom depp-årstiden nr. 1. Då blir det liksom mindre krav. :) Mindre krav, mer mys! Mys som i att sitta inbäddad bland kuddar och halsdukar med pussochkram-te på café muren med favoritmänniskor (en liten favoritsysselsättning numera) och mys som i stövlar, kappor, paraplyn och kvällspromenader. Men, sen går jag i säsonger också. Älskar sommaren på sommaren, älskar hösten på hösten, vintern på vintern och våren på våren.


älskar älskar älskar dig amelie jacobsson alltid alltid alltid

S.

lovisa, 3 oktober

goodkvällsning!

här sitter jag med pappas läsglasögon på nästippen och ska alldeles strax kila ner till bilen och åka till mossbergs [måssbärs] och köpa lite godis till konfa-filmkvällen! det är som en liten återträff så vi ska se på film och fika lite och såå.. nu sitter pappa i bilen och lyssnar på sebbe ! min käre coole bror är med på karlstads nya radio, 92.2! så alla karlstadbor kan ju slå på radion för att höra lite streamseb!

L.


lovisa, 1 oktober

gott folk! jag passar på att skriva ett inlägg, ska spela lite guitar och sjunga, sen.. two and a half meeeeen-topmodel(zappa till idol)




L.

RSS 2.0