susanna, 29 september

Jag kan inte soooovaaaa. :( Jag tänker för möe, som vanligt.

..det är tråkigt att stjärnor är sällsynt från mitt fönster mitt den vackra utsikten över sköndalvägen "Var tog stjärnorna vägen? Dem slukade staden, som så mycket annat"
..det är skönt att det är hemstudiedag imorgon
..det är dumt att människor är falska
..det är bra att mina inte är det

Jag hade en gång en vän. Vi blev väl typ kompisar för ett år sen, fast typ nära kompisar runt jul. Sen började vi bråka runt sportlovet för att hon fick ett fjortisryck.  Det blev maj, och vi blev vänner igen, bättre än förut. Vi var mest oss fyra, och det var fin-fint och sommarn var påväg och allt var najs. Det kändes verkligen som att, det här är riktiga *****, nu vet  man på riktigt. Hon tyckte också att det var skitbra, säger hon nåt annat ljuger hon. Hon hade problem med diverse och vi fanns där och pratade. Sommarn började ta slut och vi hade inte träffats på ett tag, så vi försökte få tag på henne göra nåt alla fyra, men nehe då var hon plötsligt upptagen. Skolan började, och hon hälsar knappt.
Nej, jag är inte arg på henne för pengarna, även om det fan har gått för lång tid, men för att hon är det falskaste jag stött på. Skittrist att det blir så, att man kan va så osäker som hon.

Tur i alla fall att jag vet att riktiga vänner finns och att alla dom bästa är paxade av lelle mäj! :D

Sånt kan man ligga och tänka på en söndag/måndag natt. : )

S.



lovisa, 28 september

idag har mamma och jerker varit gifta i ett år! grattis till dom!
jag ska strax göra mig iordning för att åka till afrikanska dansen.

när jag var i oslo satt jag och hedda och kollade på idol, när lars eriksson började sjunga sa hedda, han är lik... orlando bloom! :O och när jag tänkte efter så var han faktiskt det. jag kanske är väldigt efter, och alla andra bara.. men ååh. redan ! men i alla fall.. jag hade inte tänkt på det innan!


båda är grymt snygga i alla fall ! *dreggel*

L.

lovisa, 27 september

bilder från oslo innan jag måste skynda mig till stan!





bara två för att jag har brådis
puss

L.


lovisa, 26 september

jahapp, ett inlägg kom det ju i alla fall in medans jag var borta!
jag har varit i oslo och praoat, det har varit så jäävla kul. jag praoade hos en fotograf som heter frode larsen, han är jätteduktig fotograf och jag fick vara med och redigera en massa på ps! jag är jättenöjd med min vecka, idag var det ingen prao för att frode skulle bort, så tidigt tidigt i morse så satte jag mig på ett tåg och åkte hem istället, kramade min lilla kusin farväl, det var sorligt. det har i alla fall varit väldigt kul men nu måste jag sooova
imorgon kanske jag ska in till stan på dagen, mamma kanske ska köpa någon klänning, mamma och jerker ut och äta, de ska fira deras bröllopdag som är på söndag. kanske passar på att kolla om skorna jag vill ha har kommit in. sen på kvällen när mamma och jerker är ute och äter ska jag passa småbröderna tillsammans med mormor och S-Å!  neeeeej, tunga ögonlock.

goodely nightely!

L.


susanna, 21 september

Hello!

Imorgon bär det av till Falun. Vet ej om jar orkar, men det blir väl kul ändå, kan det inte med mina vänner, liksom?
Ska i allafall inhandla mysdress och packa idag, och fräscha lite åffkårrrse. Handla buss-nödvändigheter är också ett måste - typ godis vill säga.

Igår serverade jag ami och ebba på en femtioårsfest, trevligt trevligt! I fredags träffade vi karlskogabor, trevligt trevligt det med!

Vi har flyttplaner, trevligt oh så trevligt :)

Nu: sickla köpkvarter. See yah

S.

lovisa, 18 september



färgpalett!

imorgon har vi friidrottsdag och nu ska jag äta soppa!

L.

lovisa, 16 september

åååh.. sitter bara och vääntar på att putteiparken ska meddela om det blir festival igen nästa år. jag pressar mina tummar!

nu har jag massor med läxor att göra -.-

L.

lovisa, 15 september

hopplahej!
 nu är det höst ute, det syns och känns. när susanna var här och vi var ute och gick så pratade vi om hur hösten skulle vara en snabbis. susanna tyckte att det skulle vara paraply och regn med halsdukar och vantar, jag pekar mot färgranna löv som lyser i kvällssolen! bara älskar alla färgerna på hösten.



godkväll

L.


susanna, 15 september

Usch här sitter jag och grinar. Kollade på videon på ami och ciccis blogg - ken ring, låten för barnen. (funkar inte att lägga upp videon - eller är det jag som inte har bloggat på länge?) Jävligt fin låt i alla fall, och jävligt fin video uuhuhu:(

Jag ska snart iväg och hämta flickorna på dagis, tänkte mysa lite framför lotta med dom innan jag på allvar sätter igång med pluggeriandet. Helgen var superkul, firade mitt peopyre i fredags med pompa och ståt, kan luugnt säga att hon är smoking hot som karlsson på taket!

Lördag morgon tog jag tåget till mitt älskade underbara vackraste karlstad, pluggade kemi och engelska på tåget! Det gick oväntat bra faktiskt, har aldrig varit så effektiv tror jag! Sen åkte vi och hälsade poå min nya låtsaskusin och var på marknad, jag hoppade hoppborg of course. Så jävla bra att ha småskitar som en anledning att få göra såna roliga grejer - agnes är ju för liten för att hoppa själv. Tur att hon har mig (som tar hennes studs moahaha) Sen bar det iväg till mitt ovantorp åh vad jag vill krama om hela huset.

Söndag åkte jag till mina loveliest tremänningar, och halv/låtsas/plast-tremänningar of course. Ja lovisa, vad kallar man Zacharias och Theo för mig egentligen? :S Det var underbart såklart, saknar dem som en häst igen.

Hmm.. har märkt att det är Lovisa som står för bilderiet i den här bloggen.. Har faktiskt ingen kamera folks, ledsen! Jag vet att det blir skittråkigt, men live with it :) Eller läs en annan blogg. Eller bara lovisas inlägg.

S.




lovisa, 14 september



yapp, det är vad det ser ut som, idag var susanna här, hos mig, i värmland, i skived! WIHO! och jag saknar henne redan. snart vill jag till sthlm, eller ja, jag vill dit nu, men jag har inte råd eller tid! men snart ska det bli av. gahhh, pengar!
godmorgongodmiddaggodkväll!

L.

lovisa, 13 september

idag var det ett år sedan, ett år! det är en lååång tid..

L.


lovisa, 13 september



min dag iprincip! jag har visat emelie vägen till mig och där har vi fotat, och pratat och ätit och sånt! glömde vrida bilderna, sorry!
nu ska jag fiiika!

L.

lovisa, 13 september

heeyhello!
nu åker strax hela huset till torsby, eller alltså hela familjen! så jag blir ensam hemma, då ska jag nog ringa emelie och visa henne runt i forshaga! haha, välkommen till henne..

L.

lovisa, 11 september

idag är det den 11 september, som vi alla vet är förknippat med hemskheter! själv har jag inte varit med om något speciellt, men jag förstår att många sörjer denna dag. jag är så bortskämd. alla släktingar kvar, (nästan) och världens bästa familj, och världens bästa vänner, vilken klyscha! men det är faktiskt sant. ju mer man har, ju mer vill man ha. man blir bortskämd. jag och pappa diskuterade igår om att det pratas om att sverige ska komma in i en lågkonjuktur nu, eller snart. pappa säger att det inte bara är dåligt för att vi förstör miljön så mycket nu, och att alla konsumerar mer än vi behöver. det är sant, så sant. men jag tycker också att nu när vi är såhär "bortskämda" går det på något sätt inte att bara ta ifrån oss allt. vi är beroende av den lyx vi har. eller är det någon utav er som bara skulle kunna slänga ut datorn, tv:n och sluta köpa kläder stup i kvarten? jag älskar att shoppa titta på tv och sitta vid datorn och sega! men det är inte så som vi borde vara nu. miljön är dåååålig, mycket dååålig, och det är vi som ska leva i den, och våra barn. jag vill i alla fall att mina barn ska få andas frisk luft och kunna bada i vattnet som finns i sjöar och hav.

jag är glad att jag bor i karlstad, oftast.

 
påväg hem till maya, eftermiddagssol!

L.

lovisa, 10 september

ojojoj, ett stort grattis till susanna ! välkommen tillbaka till din älskade blogg!

haha, nej det är en dag imorgon också¨
godnatt
L.

susanna, 10 september

Heloo

Ja, varje ledig stund går åt att plugga. Det är faktiskt sant, eller ja inte så att varje vaken minut men de tillfällena då jag annars brukade blogga ägnas nu åt källsortering, engelska tal, debattinlägg m.m

Men here I am! Avslutade just min folder, ska skriva utlovat inlägg och sedan fortsätta med mitt tal.

Så. Vi dog inte idag, i en återskapad big bang. Det känns ju fint. Annars hade peo vart tvungen att råna en bank, och det vill vi ju inte! (vi diskuterade saker som man skulle göra om man bara hade några timmar kvar att leva.) nej men allvarligt. Om det finns risker att sugas in i ett svart hål, tycker dom att det är en toppensmart idé då att bara testa? Typ; hmm hela jordens befolkning kan dö... men vi vet i alla fall i några sekunder hur big bang funkar! Och det är ju bra!
Jaja, man har ju även hört att ryktena bara var rena myter, but still - konstigare saker har hänt!

Idag har jag pluggerat med Belinda. För er som vill veta hur mina höstlöften gick kan jag stolt säga att de funakr utmärkt! Jag lägger mig tidigt (sov 10 timmar inatt men är trött som ett ägg - lovisa hur går det ihop?!?!?!) pluggar bra, äter inte sötsaker på vardagar, m.m! Nej jag springer inte varje morgon. Helt ärligt, vem skulle jag lura.

Jag har vida byxor, äkta sjuttiotalsmodell. Sug på den ni. Det känns jättekonstigt att det fladdrar om benen, men tiderna ändras vänner! Bara att acceptera!

S.

lovisa, 10 september

hello folket!
nu har jag fått krubb i magen, och sitter här i pappas stora stickade tröja och pyjamasbyxor, lyssnar på teddybears sthlm och försöker muntra upp kvällen med lite festivalminnen! det är så bra, så fort jag känner mig lite nere är det bara att sätta på en låt ifrån pip och hopps! så var mungiporna uppe vid hårfästet.

idag hade vi inställd bild så vi slutade en och en halv timme tidigare, jag, emelie och lina var duktiga flickor, så vi gick till biblioteket och plockade upp ämnesmapparna, vässade pennorna och körde på! men sedan får man ju inte glömma att vi var lite onyttiga och gick till konsum och köpte godis först, men det underlättar det tunga arbetet lite och vi kände att vi var värda det! jaja, just nu är det heyboy som sprudlar ur högtalarna, strax ska jag gå och kolla på two and a half men (3an) vänner (5an) och sist men absolut inte minst idol som är i KARLSTAD!!! (4an)
här är lite pluggbilder som kan hända att jag tar när det blir förmycket ekonomi och ekvationer, algebra och annat skoligt..

 
 

"imorgon är en bra dag" - pappa

L.

lovisa, 8 september





helu,
väntar på att kristallen ska börja! det får man ju inte missa! pappa envisas just nu om att kolla på rapport så jag passar på att skriva ett inlägg, tänka sig så bra! ha en toppenkväll!


L.

lovisa, 8 september










nudlar & drömfångare

lovisa, 7 september

jag sitter här och letar och letar och leeetar, jag vill så gärna ha en ipod. men alla är så jävla dyra! har ju också spanat in en jacka och ett par stövlar som jag vill köpa, men jag har inte så mycket pengar, jackan kostar 700 :- och skorna 1500:- .. men jag ska försöka dela upp det så jag köper något varje månad. aja, jag får fortsätta spana!

puss

L.

lovisa, 7 september



mina favoriter

lovisa, 7 september

hejhejhej,
nu har det inte blivit mycket uppdatering, förlåt för det. men i helgen har jag haft fullt upp, och susanna verkar ju inte vilja skriva :@ hhaha, nej då, jag ska försöka få henne att börja skriva igen!

i fredags så var jag med mina käraste vänner och åt på resturang, tom yam. det var supergott och det blev en jättelyckad kväll, vi pallade flera ton frukt och sen satte vi rot i 2.10 sängen!

idag har jag också hämtat ut min nya blixt till kameran, om någon undrar (av våra få läsare) så har jag en nikon D60, som jag alldeles nyss tappade i golvet, wiho. aja, den klarade sig i alla fall!

ha det bäst. ska skriva några inlägg till tror jag!

L.

RSS 2.0