susanna, 30 maj

Hah! Jag klarade det utan eran uppmuntring, den är klar och inskickad! Tjoohoj! Jag blev jättenöjd, nu hoppas vi bara på betyget :)

Haha alltså ni fattar ine vilken lycka det var, those dancing days hade kommit på itunes (blanda spår) och jag tryckte på "SKicka" och kände att nu, nu är det sommar.

Dancing in the night, dancing through the days!
image321image322

(jag och ami andra bilden!)

S.

susanna, 30 maj

Här trodde man att det var färdigpluggat. Icke sa nicke, mina lärare tycker att deadlines är en kul grunk så nu ska mvg-teknik rapporten in senast 11.

Nejmen okej, jag sätter igång nu då? Kanske?

Alla som tror att jag klarar det skriver en uppmuntrande kommentar! NU!

S.

susanna, 29 maj

Ååh, it's a beautiful day shalalalaa...

Måste egentligen fota dagens outfit eftersom den är något utöver det vanliga.
Och så har jag ännu en flashig tatuering alá annie - nu står det "TUTTE" och en pil mot.. ja, på överdelen av armen. Tössigt

Idag var sista skoldaageen, fiFÄN vad gött det kändes! Imorgon är det solning och badning med a, a & e, och senare blir det grillmys i slottsparken. En underbar fredag, helt enkelt.
Vi har planerat att nästa vecka ska bli feeta chill-veckan. Åka iväg till bansjön, bara sitta ute under skoldagen... finns inget mer underbart än när skolarbetet är schlutt kaputt.

Nu: Bloggrunda och ringa till lovis my love.

S.

susanna, 28 maj


Åh se ett sånt fint diadem jag hittade. Tydligen hade vicy fyndat den för två kronor på en loppis till Alice. Hon såg underbart söt ut i den med sina fluffiga ljusa lockar och blekrosa klänning samt det här diademet.

Lilla prinsessan min.

Lite pinsam grej som hände när jag först skulle fota diademet utomhus på våran loftgång som vi delar med våra grannar. Där har vi nämligen en blomkruka som jag tänkte sticka ner den i, skulle bli fint, tänkte jag.
Men när jag ligger där på knä med min korta klänning hör jag ett frågande "hej..?" bakom mig.
Där kommer grannen med sin snygga sextonåriga son. "Ööh hej" säger jag, rodnar och tar diademet och sticker in illa kvickt. Extra fint liksom med mormorstrosor och "STJÄRT" skrivet på låret. Hej granne.
:$

S.

susanna, 28 maj

Såhär såg jag ut igår:


- shorts från h&m
- tröja från filippa k
- armband diverse
- väska från accesorize
- skor från dinsko
- guldklocka, supergammal typ mormors

Finfint var det! Somrigt! Idag hade jag en jättekort grå klänning som tydligemn var väldigt skojig att dra upp enligt vissa personer... Sen så målade annie väldigt fint på mitt lår "STJÄRT" stod det och sen var det en pil mot.. ja, stjärten. Det var snyggt att flasha på tunnelbanan hem tyckte jag.

Aaaahhh.. största stenen har släppt som en gigantisk fis från mitt hjärta. Inga mera uppdrag på lääääääääääääääänge.

S.

susanna, 28 maj

UPPDRAGET ÄR KLAAAART!!! WEEEEHAAA

Så DJÄVULSKT trött på årtal och slag och krig i största allmänhet. Huvanemejen.
MEN NU  ÄR DET ÖVER :D:D:D
image317

S.

susanna, 27 maj

Good day sunshine.

Underbart fint dag, synd då att det måste vara under den fördömda Sista Veckan på läsåret. Typ. Har ett fucking jävla uppdrag att bli klar med, och så måste jag göra om stegtestet på steg 23 i matte för jag har tappat bort det :@
Gulligt. Grr.

Kan berätta om tre sorgeligheter idag:
Alex var ett aparsle och gjorde slut med annelie. Du hade definitivt stoltheten i behåll gumman, och du behöver inte honom!
Amelie har tappat bort sin beeeeebis (med långt e som vår käre sunshine säger) Kommentera om ni hittar en brun sony ericsson .. :(
Jag är dubbelt skadad på min tååå. Vägande Ebba + Vägande Ami x Stolsben x 2 = inte kul för sushis tå!

Och en rolig grej
;image316
Är nu stolt ägare av dessa! (fast med svart gummigrunk istället för grå)
Äntligen är mina dagar med strulande hörlurar förbii, förhoppningsvis. Annars tänker jag klaga.

Det känns som om jag avslutar alla inlägg med att säga att jag ska plugga. 90% av fallen är det lögn, det blir allt en liten bloggrunda först. Så nu ska jag vara ärlig - jag drar på bloggrunda. Sen pluggar jag, helt säkert!

S.

susanna 26 maj

Hej vänner!


OJ! såg ni?! Jag vet inte hur jag gjorde det där, haha! Nu kommer min töntiga rubrik synas stoooort ;D

Idag så var jag i skolan en kortis, sen åkte jag annie ami ebba hem till mig för att plugga, efter lite av min superba övertalning till raul/ralleballe xD
Där bakade vi pankisar, badade och plugish! Hade det allmänt trevligt helt enkult, sen åkte jag hem till papi och fick ÄNTLIGEN träffa my siiiz :D

Här är lite bilder från serveringen i lördags, kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle på den?
NEHEJ det funkade inte. :@

Återkommer. Jag MÅSTE plugish.

S.

susanna, 25 maj

Idag är det 25 maj = mors dag.

Vaknade till Good Day Sunshine (bästa alarmsignalen) och den underbara utsikten av mina underbara rödtottar (A)
Sedan var det hej och hå och upp på taket för att sola! Tog första doppet i poolen också, och om man säger såhär - tänk dig att bada i mig så förstår ni. För att jag är så COOL=KALL. HAHAHAHAHHAHA xD

Sådär, nu har ni sett min töntiga sida.

Sen mötte vi diverse älsklingar vid flaten för att klättra i berg med konfan. Peo såg ut som en liten Byggare Bob! Hihi!
Sedan tog vi bussen till kyrkan och maskade förbi en timme eller två där. Ungefär då tyckte julia och jag att det var en bra idé att gå in i ett stort rum och snurra ("susanna, susanna! jag flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyger!") Men eftersom jag är ettsånt mesigt litet arsle blev jag såklart hyperillamående efter det, så då åkte jag hem och kollade på the holiday och drack saft med Emma. Medan de andra var i kyrkan för "Mässa med Tid för Tystnad." Heeeeeeeeeeeheeeeeeeee:D

Nu ska jag ta mig en bloggrunda! Live on the coke side of life!

S.

susanna, 24 maj



Ni måste bara höra denna, den är helt otroligt grym.

Dags att duscha, på riktigt! Men jag vill ju lägga in lite bilder... åh datorn måste bara värsta uppfinningen i världen. Eller bästa. Kan inte bestämma mig.

Men undrar inte ni också ibland vad våra föräldrar gjorde om dagarna?

S.

susanna, 24 maj

nu spelas: annika norlin och anna järvinen - för varje hjärtslag (cover på every heartbeat)

Okej. Sista inlägget om mitt, rum, har en känsla ava tt det bara är jag som tycker det är intressant, men här postar jag i alla fall min lilla planering (gjord på paint :P)image315
Nu är det bara fem rader av blåa rutor (mänstret i poolen) kvar tills poolen är fylld! Wihoj! OCh snartttttt hoppas jag kommer belinda och ami, malin kommer lite senare. Vad ska vi äta för snabbäten och snabbgjord middag innan vi åker tycker ni?

S.

susanna, 24 maj

Nu har jag kiikat! Hej och hå vad mycekt det finns! Sök på "shabby chick" på tradera, det är en guldgruva:D 
Här är lite exempel på vad mitt rum ska innehålla:



Första raden från ikea och indiska, andra raden från tradera och tredje raden från blocekt.

Kan ni se det framför er? Det kan jag. And it looks good.

S.

susanna, 24 maj

Färska nyheter folks! Ska göra om mitt rum helt!
Eller, ja, byta rym. Jag återvänder till mitt gamla rum på övervåningen, tycker bättre om det faktiskt. Känner mig mer hemma där, det känns mer som "mitt" rum. Och det ska göras "shabby chick" eller "romantic chick" som aldrig varit hetare och jag är helt KÄR i det :) Tänk er stilen på den här bilden, stilen alltså:
image299

Jag har ju redan vit panel på väggarna, som mamma snickrade ihop åt mig för typ fem år sen, när HON ville göra mit rum fint gulligt met vitt trä och rosor. Tyvärr var jag då fortfarande inne i min rosa ålder och ville typ inreda anpassat efter mina bratz-dockor så det blev inte en sån trevlig överraskning när jag kom hem från landet och såg att hon hade "förstört" mitt rum. Nu kunde det ju dock inte ha passat bättre.

Ska leta runt efter dessa grejer nu:
- sliten vit järnsäng
- gammaldags blommig fåtölj
- spegel med guldram
- detaljer som slitna plåtburkar med blommönster och tavlor från femtitalet

Återkommer när jag hittat lite förslag!

S.

susanna, 24 maj

Gårdagen slutate i fyrverkeriexplosion nånstans bortifrån de där husen som jag såg solen gå ner bakom, det var fanimig helty otroligt och utan tvekan de snygfgaste fyrverkerier jag nånsin sett! Sen somnade jag en jävligt välbehövd sömn framför harry 1 med mamma och vaknade till fågelkvitter och gröna björkar som silar in solskenet som kittlar mig i ansiktet tills jag vaknar. Jag älskar sommar.

Nu spelas: I'm happy just to dance with you - The Beatles

Dagen förgylls av vänner som ami belinda och malin! Kan det bli bättre? Senare i kväll ska vi servera på min systers körfest, sedan blir det nog sleepover och kanske iskallt dopp i poolen som är halvfylld nu?

Pirrar i magen av tanken!

S.

susanna, 23 maj

Sitter och lyssnar på kleerups skiva som släpptes i onsdags och tittar på solen som håller på att slinka ner bakom husen  på stensövägen.

3 A M - Kleerup feat. Marit Bergman
Den är grym och jag tänker på alla jag saknar

och kommer sakna

</3

S.

susanna, 23 maj

Vet ni vad jag gjorde i falun? En klänning! It is BJÖTIFUL!
image294


Konfirmationsklännings-varning!

Uppgiften var att göra något med lappteknik, och som ni kanske ser på andra bilden så är livet ihoplappat av olika tyger, och kjolen är vit med spets längst ner.
Tycker ni jag ska sätta dit en rosett under livet?

S.

susanna, 23 maj

HEJ VÄNNER!

Jag är nu hemkommen från falun, och en sjukt rolig vecka! Här kommer lite bildur:


1. Jag och ami följde med annelie ut för att göra hennes äckel och passade på att fota lite i sommargräs med maskrosor! Bakom ser vi spooky kunskapsgården :o
2. Ami och jag provar hattar i slöjden
3. I duschen, ami och angelica är rawr
4. jag ami och angelica på väg till stan
5. Jag ebba angelica och ami påväg hem från stan, hohoj vad vi försökte med cykeltricket lovisa!
6. HAHAHAHA amelie tappade "några glas" när de hade kökstjänst xD
7, 8, 9. Gruppbild! Sara penny julia cici ami angelica annelie ebba susanna anna-klara
10. Våra konstverk från bilden idag, han med baskern är min BERTIL som blev lite sne när jag tappade honom, då fick han en basker istället :) Visst är han söt? Kroppen med pattarna bredvid är amis och de på blåa grajset är ebba och angelicas. Snoppen är annelies.

Hoppas på bättre bilder fårn mina vänner, jag har ju få bara min käre mobilkamera att fota med *hrm*

S.

lovisa, 23 maj

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att första lektionen ska börja. Jag har inte skrivit så mycket blogg, min pappa har varit med om en olycka och ligger på sjukhus och jag har inte mått så bra. Ska försöka skriva mer snart men helgen är ganska fullspäckad. puss

L.

lovisa, 19 maj

hey!
jahapp.. nu är susanna i falun med skolan så nu blir väl jag ensam i en hel vecka! jag ska försöka att klara av det här, men det kommer bli tufft ;)
imorgon så är det orienteringsdag i skolan halva dagen -det kommer gå pisshelveete- och sen så ska jag vara med maya och kolla på någon låt ssom jag kanske ska sjunga!

L.

susanna, 18 maj

image283
Jag. Är. Kär.

Är den inte underbar? MEN KOLLA ROSETTEN LIKSOM!!!
Amanda Berg köpte den på ebay, ack tänk den som finge vara amanda berg :'(

Tänk er nu. Tänk er den där klänningen, tänk er underbart sällskap, tänk er sommarflirt med lockigt hår och fräknar och gitarr, tänk er lukten av grillat och blommor, tänk er kvällsol. Och klänningen. Som pricken över i.
Jag ändra mig. Klänningen är strecket i i:et - klänningen gör kvällen underbar!

S.

susanna, 17 maj

Vet ni vad jag VERKLIGEN skulle vilja kunna? Nåt som jag tänker på varje morgon när jag ska klä mig?
Att kunna mismatcha snyggt! Typ som underbara amandaberg.devote.se
image282
jag är bara en för stor jävla feglort för att våga blanda mönster och färger och hej vad det heter, har försökt flera mornar att ta nåt linne som kanske inte matchar perfekt till kjolen, men det går bara inte!
Jag känner mig som en smaklös wannabe-stilig fjortis när alla andra bara ser lite kitschiga och tuffa ut i sina mismatchningar. Varör kan inte jag? :(

Ska jag fortsätta försöka eller helt enkelt acceptera att jag känner mig obekväm i det?

S.

lovisa, 17 maj

ett sista inlägg då,
som susanna skrev innan hon åkte (snyft) så vann jag över henne och de andra (julia och amanda) på twister så nu blir nog susanna glad om jag lägger ut lite bilder från våra små matcher!

image276
inte allt för ansträngda

image277
inte allt för fina

image278
inte allt för smidiga

image279
och inte allt för luktfria, hahahaha

jag är mästare

L.


susanna, 17 maj

Hej vänner!

The nållåtta is hemma! ÅH vad jag saknar lugnet och livet och lovisa i värmland! Men, stockholm är topp också. I alla fall invånarna. I alla fall vissa.

Vill ni se hur jag såg ut i dag? (vi hade äster och hela tjöret, det var lite gött faktiskt. Fast jag är trött som ett as och har M-VÄRK. FUCKVÄRK.)

(ursäkta kukbilder)
- tröja från h&m
- kjol från paris
- skor från dinsko
- bälte från rokit london

S.

lovisa, 17 maj

såå, nu orkar jag fan inte krångla med headern något mer.. i alla fall inte ikväll!

saknar redan susanna, men vi träffas snart igen, och vi pratar ju typ i telefon varje dag ändå, även fast det inte är samma sak som att vara med varandra så är det ju i alla fall bättre än ingenting!
ni får ha en härlig kväll!

L.

lovisa, 17 maj

headern är inte klar fortsätter senare, men vad tycks änsålänge? :S

L.

tjofflamoj, 17 maj

Lovisa ägde mig på twister. fast jag var också grym, helt säkert!
Bilder kommer imorgon, nu MÅSTE jag packa/sova/läsa!

CONGRATJULÄSJONS NÅRVEI! på söttene mai dagen!
(visste ni att jag är 37 procents norsk? Det är jag i alla fall.)

S.


tjofflamoj, 16 maj

NU SKA VI SPELA TWISTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tjofflamoj, 15 maj

Dagen var finfin, vi bestämde träff med donkenkillen! haha, han kommer till royalpå sin lunch så äter vi tillsammans x)
Idag hade jag ett speciellt humör som jag har en gång i månaden, hehe, och det brukar då visa sig lite i .. ja, allt jag gör. Jag och lovisa hade några intrssanta vilda diskussioner idag - ett om varför hon tog en stor plastpåse istället för en liten till att packa in wienerbröden, till exempel.
Jag har även en tendens att ta förhastade slutsatser (kan man lugnt säga) och vara lite envis, såhär brukar det låta:
lovisa: men susanna, ska du inte fråga vart vi ska ställa dem här?
susanna; äsch, ös in dom bara! hej och hå!
vår handledare fem minuter senare: men alltså tjejer, det är mycket bättre om nå frågar om ni inte vet var grejerna ska vara, nu har det blivit helt fel här...
lovisa; *host*
Detta är en återkommande liten underhållning, som visar sig i allt jag gör i princip. ("äsch, det är ju jättesoligt och varmt, jag behöver ingen tröja!") å dett ahr ju lovisa lite roligt åt.
men det var fan lite läskigt när vi läste dagens horoskop i metro:

Lovisas (skytte): uppträder du utmanande försätter du dig just nu i helt onödiga konfliktsituationer.
Susannas (skorpion): avfärda inte oreflekterat andras synpunkter - där finns nämligen ett och annat att hämta.

Hahaha fyfan vad vi garvade när vi läste det där x)

Vi är olika på så många sätt jag och lovisa, fast ändå är vi liksom.. samma. Hon är lugn och klok och godhjärtad och mild på alla sätt, jag är envis och vild och babblig och klumpig. En perfekt blandning, eftersom jag och lovisa är oskiljaktiga och tvillingsjälar - tänk dig en person som ärl ugn och klok och godhjärtad och envis och vild och babblig och klumpig.
Jag älskar dig lovisa!

S.

tjofflamoj, 14 maj

Hm. Nu kom jag och lovisa verkligen in på det här med raggning. Hur gör man egentligen? Vilka sätt finns det, och vilka funkar bäst? HAHA shit va töntiga vi låter nu, men både jag och lovisa är kärlekssugna!
Tänkte berätta lite om de raggarknepen som jag och lovisa har knåpat ihop!
image268
1. Busstricket -
du ser en najs grabb på valfri busshållsplats. När du börjar närma dig med ca 20 m kvar börjar du s¨måspringa (OBS ensam) och stannar halvt flåsandes vid honom.
 - har ettan redan gått?
förhoppningsvis svarar han och du kan fortsätta konversationen med repliker som
- men vilken buss tar du? och - alltså jag måste verkligen vara hemma (klockslag) för att (påhittad? anledning
en bra taktik är om du bestämmer med en kompis innanatt hon ska ringa dig när du antagligen sitter med honom, alternativt fejkar ett telefonsamtal, då du säger grejer som "jamen köper du korv eller?" och aa, men skulle hon verklgien komma?" . Förhoppningsvis frågar du grabben vad det handlade om, och du kan svara, jo jag ska ha grillfest ikväll. (elle rliknande) sedan faller det ju naturligt att du kan fråga om han vill komma! Vill han inte är du nog körd ändå, gullet. Men vad gör det om hundra år?
Vi har testat, och de verkade intresserade, ropade efter mig att "den går snart!" m.m men vi hade bråttom till donkenkillen ^^

image269
2. Telefontricket -
du gräver ner din telefon någonstans i din väska och låtsas som om du inte vet vart den är, den första bästa kille går du fram till och säger något som:
- Ursäkta, men skulle du kunna ringa till min mobil? jag vet inte vart den är ..
då hör du din telefon signal i väskan (OBS tänk på att inte ha någon pinsam ringsignal) och skrattar lite charmerande och börjar gräva i väskan, när du fått upp mobilen så kan du antingen tacka, le lite flirtig och gå därifrån så har du ett mobilnummer att ringa om du tycker att det är lättare att snacka genom telefon. Eller så kan du fortsätta samtalet om han verkar vara intresserad av dig! så får du ett mobilnummer på enkelt sätt! ;)
Vi har ej testat än.
image270
3. Skoltricket
du ser en heting på valfri plats, går mot honom och frågar artigt men flirtigt
- ursäkta, men går inte du på humelihumskolan?
nu får du vid gud hoppas på att han svarar nej, för annars kan det bli pinsamt .. Detta är egentligen ett sätt att börja prata med någon, för då har man ett helt ämne om vem han var lik och varför, och sedan skolor. Just hur man kommer till själva nummerdelen är inte klart, om man inte bara rätt ut frågar innan man går vilket nr han har.
Vi har testat, gick fram till några killar utanför konsum i skived haha, de var skitfula men vi hade  just kommit på dt och ville testa det genast med första bästa. Det gick halvdant, jag var inte så förberedd så när han ba "jahaa, vem är jag lik då?" fick jag ju lite panik. jaba" eehh..en som heter .. johan.." haha, men de var ändå inget å ha!

image271
4. Glasstricket
inne på valfri livsmedelsaffär, vid glassdisken/godishyllan/kakhyllan/nån annan söt hylla. vår personliga favorit är glassen, eftersom det är så somrigt och.. glassigt på nåt sätt. du ställer dig bredvid utvald grabb som står och väljer glass och kanske lutar dig över honom för att nå din glass, eller råkar stöta till honom så att du kan fnittra till och säga "ursäkta". när han väl har valt glass och plockat upp den, säger du léendes´(OBS inte otrevligt)
- meh hallå, den där kan du ju inte äta!
då kommer han antagligen rycka till och titta undrande på dig, väntandes en förklaring. Då kan du skratta och säga lite halvblygt,
- alltså förlåt men den smakar verkligen SKIT! + valfri anledning om varför den inte är bra.
Detta är ett lätt sätt att bygga upp samtal, eftersom ni har ett helt ämne att prata om - glassar. Sedan kan  nu ju ta sällskap och äta eran glass. en smart grej är ju också att du vet att om han faktiskt byter glass då så är han lite intresserad. gör han inte det är det bara att ragga vidare på nytt offer!
Vi har ej testat än
image272
5. Cykeltricket
du ser en gullig kille som går mot sin cykel/cyklar/följer cykeln, du har ju ingenting att förlora eftersom att du aldrig förut har träffat killen så du kan bara ropa något som:
-Kan inte jag få skjuts av dig? och le änglalikt! eller så kan du mer få upp ett större samtal och säga:
-Ursäkta du? vilket håll ska du åt? när han svarar och det är åt fel håll kan du bara låtsas som om du ska typ till affären eller dylikt som ligger åt det hållet han pekar, eller så har du tur och han pekar åt det hållet du ska.
-Åh, snälla skulle inte jag kunna få åka med en liten bit?
..eller liknande. Om du nu får skjuts kan du ju komma på något att snacka om medans ni åker, t. ex bara fråga om han bor här omkring eller något, bara lösprata lite.
Efter en stund kan du bara säga att "det räcker här" och sen kan du bara fråga om du kan få hans nummer så ni kanske kan träffas igen, om han inte verkar vara din typ är det bara att gå därifrån utan hans nummer och aldrig mer se honom igen :)
Vi har ej testat än

Tips,

du kan gärna pröva på raggningstricken i en annan del av staden du bor i eller helt enkelt en annan stad, på så sätt minskar ju risken att du träffar snubben igen!

var inte rädd för att ragga, om det blir misslyckat så behöver du aldrig mer prata med honom, du har ingenting att förlora, bättre att försöka och misslyckas än att inte försöka och sedan inte kunna sova på kvällen för att du har ångest för att du inte tog chansen att ragga på den där söta killen som du kanske aldrig mer kommer att se.

försök att få hans nummer istället för att ge ut ditt. då kan du själv välja om du vill fortsätta prata med honom, om du ångrar det är det bara att skita i att ringa!

om inte killen visar intresse efter en stund, så är det bara att gå därifrån och behålla sin stolthet utan att verka för desperat.

vi är inte särskilt erfarna, vilket det låter som när vi skriver det här, haha! men vi har pratat om hur vi ska försöka få tag på så många nummer som möjligt och vi ska försöka pröva alla tricken.
om ni vet några bra trick så kan ni väl tipsa oss genom att kommentera inlägget ! ;)

.S&L

tjofflamoj, 14 maj

tjo

Idag så har det damp det ner en brolla till lovisa, halv sex kom theodor/adrian/elmer/? till jorden.
Grattis säger vi till lovisa!

När vi hade fått det glada beskedet var vi små trötta as tvugna att springa iväg till praoen, Café royal i karlstad. Det är skiftande underhållande, ibland är det jättekul när man får glr maycket, som idag, men ibland sitter man mest och löser sudoko. Typ. Vi äter lunch på tingvallagymnasium, glider in där och försöker passa in. Brukar gå halvdant. Idag var det i alla fall stängt för de hade studiedag, så vi pallrade iväg oss till mcdonalds. Där möttes vi av en vacker syn - en liten vacker praoelev. (ni ks-barn, han påminde lite om niklas ekdahl fast mycekt mycket sötare ;)) Detta ögonblick kunde inte bara passeras, så vi snackade lite med honom, fick reda på att han hette lukas och skulle praoa där hela veckan och att nej det är inte så roligt att praoa dör och att ja man blir trött på mcdonalds mat. tänkte våldgästa honom imorgon, värmländska pratde han också! Göllit!

En annan lite skojig grej. Jag är ju lite kär i Alexander - master of illusions - från talang 2008, och lovisa är upp över öronen förälskad i sebastian krantz, och nu har vi lekt spioner här och har deras nummer, maahaha!
Näej, tycker nästan lite synd om dem.. men de vet ju inte sitt eget bästa. Tänk vad lyckliga de skulle vara med oss.

Lovisa Krantz <3 Susanna - mästerinna of illusions

S.

tjofflamoj, 14 maj


image267

Vänner! Ovänner! Löst folk!
Ursäkta oss våran frånvaro, det här är faktiskt första gången jag är inne på en dator på en vecka, töfft huh? Det var länge sen det hände kan jag lugnt säga. Vi har i allaf all gottat oss o solen och varit dötrötta av praoen,
men nu är vi back on track - missed you guys!

S.

 

lovisa, 8 maj

hey,
jag ska sova nu så jag gör en kort sammanfattning av dagen.. idag åkte susanna hem men kommer tillbaka imorgon, jag fick sluta tidigare och åkte in till stan, missade precis bussen så jag och elin tog en mc flurry tills bussen kom. när jag kom hem tog jag av mig klänningen och hoppade studsmatta i shorts och bh i hopp om att få lite sommarfärg, jag försökte mig också på lite konster på studsmattan men jag är ingen höjdare på akrobatik! jag var ute i typ 1 timme eller nått och fick solsting eller något liknande. så nu har jag haft ont i huvudet och flimmer framför ögonen, tvingat i mig lite mannagrynsgröt på 45 min och fått massage utav mamma, druckit flera muggar vatten för att "det måste man göra när det är såhär varmt" :) nu är jag redo för sängen full med myror som invaderar mitt rum, hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, måste verkligen hänga med på allt nu.

varför jag egentligen skrev inlägget nu var bara för att jag såg på nyheterna för 50 minuter sedan att en 14-årig flicka hade blivit våldtagen på kronoparken runt 15-tiden påväg hem från skolan. det finns endast en högstadieskola i just kronoparken och det är min skola, det betyder ju att flickan måste gå på min skola. jag fattar inte hur endel människor kan vara så korkade, ska inte en flicka kunna gå hem från skolan utan att bli inkastad i baksätet av en bil och bli våldtagen. tänk att bli av med oskulden på det viset, det är någonting man aldrig kan gå ifrån, det kommer alltid att ligga någonstans där inne, hur djupt ner man än gräver ner det. uschuschusch,

nu måste jag sova,

L.

tjofflamoj, 7 maj

Halloj,

Nu sitter vi på bussen påväg hem från stan, vi har fetat oss med godis och mcdonalds mat, gött mos som man säger här i värmland!:) imorgon åker susanna hem till sthlm, men hon kommer ju tillbaka på fredag! Vi har inte skrivit så roliga inlägg på sista tiden, men vi har gjort massa andra saker.
Pöss.

L.

tjofflamoj, 7 maj

Nu sitter vi på svenskalektion, det är riktigt tråkigt.. Idag ska vi sjuka oss när vi kommer hem, det är synd om oss. :( nej, nu måste jag läsa lite! pussssss

L.

tjofflamoj, 6 april

hej människor!

Idag har varit en väldigt mysig dag - jag var med lovisa i skolan och hade massa lektioner. Lyckades gå vilse också. Typiskt. Väldigt fin skola var det i alla fall!

Sen åkte vi in till stan och köpte ben and jerrys, caramel chew chew och - såklart - cookie dough. underbart gott va det, trots att den var lite smält när vi äntligen fick lägga den och låtaden glida igenom våra ömma halsar...¨

Just det. Vi är sjuka.Båda två. Och INGEEn förstår hur DÅÅLIGT vi mår.

S.

tjofflamoj, 6 maj

Halloj:)
nu är jag och lovisa i frödingskolan- the place to be! Sitter och väntar på att franskan ska börja. Det är dåligt väder. Snyft.
s.

tjofflamoj, 5 maj

Hej soliga läsare!

Just nu sitter jag och susanna i bilen påväg hem från stora karlstad! Jag har köpt ett par skor och en klänning och susanna har köpt ett par skor och ett skärp! Kommer kanske bilder senare på våra vackra inköp! Idag har vi också passat min lillebror, vi gick till forshaga och köpte glass, susanna köpte också ett paket med 10x10 näsdukar, hälften är typ slut. Haha! Nu ska jag sluta skriva och vända ansiktet åt min hånnipaj som sitter bredvid!

L.

tjofflamoj, 4 maj

Nu ligger jag i sängen bredvid en läsande susanna. Snart ska jag lägga ifrån mig susannas mobil och stänga ögonen för imorgon ska vi upp vid halv 8 för att passa zach! Jag kommer vara sömnig hela dagen.. Det är i alla fall jättemysigt att susanna äntligen är här, vi kommer att då jättekul och jättefint väder och absolut inga problem, om det går som jag vill! Nej, nu ska jag stänga ögonen och försöka drömma lite, nattinatti

L.

tjofflamoj, 4 maj

We is together! :D

Godnatt!

lovisa, 4 maj

nu äntligen har jag kameran, här är några bilder från valborg;



och några från filipstad;



nu ska jag ut och sola med min kära syster på studsmattan!


L.


lovisa, 4 maj

nu ska jag undersöka bland er läsare, många är oense om vilken jason mraz - i'm yours version som är bäst. själv tycker jag att den senaste är bäst. och endel av mina vänner envisas om att den som kom ut först är den riktiga versionen, men det är ju felfelfel. för er som inte visste så var det såhär,
jason mraz var med på festivalen peace and love för kanske två år sedan eller något sådant, då spelade han den första versionen av i'm yours, men vid den tiden så höll jason på att göra låten, det var bara en demo som publiken fastnade för och den spreds via internet, som ni kanske har märkt så har den första versionen aldrig spelats på radion, så precis när den första versionen höll på att nästan rinna ut i sanden och bli bortglömd kom den riktiga versionen ut! nu spelas den på radion och klättrade fort upp på tracks bland annat. personligen tycker jag bäst om den riktiga/den andra versionen.
vilken är eran favorit?
image258


L.

lovisa, 3 maj

Hey!

nu när det börjar bli sommar kan jag inte låta bli att kolla runt på söta sommarklänningar, jag vill verkligen kunna gå ut i en söt sommarklänning med bara bruna ben och ett par söta läder-pumps i den underbara värmen! det är väl inte en själ som inte längtar efter värmen och sommaren nu?

image257

vilken är eran sommar-favorit?

L.

lovisa, 3 maj

heeeeeeey i'm back!

nu har jag varit i filipstad från torsdag till idag(lördag) det var supermyyys och jag saknar allt förutom dasset. vi kom dit på förmiddagen i torsdags och vi fick en guidad tur runt till båthuset och dasset och allt där emellan. det var världens finaste läge, PRECIS vid vattnet och de har båt och allt. de har rinnande vatten men tyvärrrrrrrrr inget vattentoalett, så man fick gå på dass, uschochbläääää.
När vi hade bråkat till oss sängar och alla var lagom nöjda så gick vi upp lite till stugan. de har världens mysigaste familj också! hela familjen är så naturlig och välkommnande typ. i alla fall, vi hann med väldigt mycket första dagen tycker jag, vi gjorde allt mellan att skjuta med luftgevär och spela "geni i familjen" med barnfrågor, på kvällen åt vi grillat och sen eldade vi nere vid sjön. när det blev mörkt gick vi in till lillstugan och kollade på film och käkade pop corn, chips och godis, fetto-barn. mest jag då, haha.
på morgonen vaknade jag först, skrällllll. sen vaknade alla andra och vi åt frukost och gjorde massa saker, sen så ja, åkte vi hem idag och det har varit hypermüüüüsigt! och nu kom jag nyss på att jag har glömt min mobil och kamera hos pappa så nu blev jag sur, BAAAAAAAAJS så bilder kommer när jag fått tillbaka kameran !

Valborg var också jättemysigt, amie och jennifer följde med mig direkt efter skolan, vi började spela spel och efter ett tag så kom emelie och maya, och min syster lina. sen så spelade vi om spelet och sen gick vi ner och grillade med farmor, farfar, görel och pappa. när vi hade ätit massa grillmat och fika så tändes majbrasan, den blev ordentligt stor! sen gick vi upp till huset och spelade cranium, så jävla kul var det, (när amie skulle vara en svängdörr, xD) jag och maya klassade ut alla! när klockan var runt 10 så åkte emelie, jennifer och amie ut till bussen och sen så var det bara jag och maya + lina kvar! :) vi satt och snacka ett tag och sen så gick vi typ och la oss. dagen efter åkte vi ju till filipstad som jag redan har berättat om!

bilder kommer,
puss


L.

susanna, 3 maj

Nu är jag klar med packlistan. Så nu sätter jag mig vid datorn egentligen. Jag undrar vad man gjorde om dagarna för typ tjugo år sen? Tio till och med? Spelade kula på gården eller?

Jag ska i alla fall ha med mig:
  • 8 kjolar
  • 7 klänningar
  • 3 shorts
  • 2 långjeans
  • 2 stickade tjocktröjor
  • 2 cardigans
  • 1 collegetröja
  • 5 t-shirts
  • 4 strumpbyxor
  • 5 väskor
  • 3 par skor
  • 4 långärmade tröjor'
  • 1 par mjukisbyxor
  • 4 bälten
Jag har en tendens att packa för mycket. (nej det menardu inte?)
Hatar känslan av att såt där och veta att "om man hade den där tröjan så skulle det här vara så snyggt " och sånt. Kommer typ fylla hela lovisas rum med kläder, hohojaja!

S.

susanna, 3 maj

Hmmmmm ami skynda dig!
Nu har jag verkligen inte ett piss kvar att kolla på datorn. Jag tror att jag har surfat upp hela vårt internet. Ja. Nu har jag kollat på allt som går att kolla på... känns ju lite tråkigt, vad ska jag nu göra om dagarna! :O Snopet!

Jag får väl helt enkelt gå och skriva en packlista fö imorgon, nånting säger mig att jag kommer få en gnutta bråttom!

Gulligull!

S.

p.s för er som undrar var min hånnipaj har varit de senaste dagarna så kan jag meddela att hon har varit i filipstad. men nu är hon påväg hem. inga ursäkter för att inte blogga nu alltså lovisa :@ :P


susanna, 3 maj

Tjo! Ganska nyligen hemkommen från en shoppingrunda med vicy, min styvmamma för er som är lite efter.

Ska snart iväg på det där serveringsjobbet, lite nervöst måste jag erkänna att det är! Alltså, blanda drinkar? Jag?! Haha jag kommer suga hårdare än hårdast! Men grymt kul blir det i alla fall, snart kommer solis så behöver jag inte vara nervös ensam ;)
<-- sådär ska jag se ut. Superobekvämt.

Åh vad jag är nöjd med dagens shopping! :D Detta shoppade jag i  alla fall upp mig på,

tröja från h&m, 198:-

klänning från indiska (gåva från vicy!:D) 349:-

väska från beyond retro, 179:-


Åh vad jag älskar klänningen och väskan. Tröjan är också fin, skitstor bara :O

S.

susanna, 3 maj

Kom på att det är ju tredje maj nu! Ooops, dags att sova :O


now playing - kimya dawson

Hon är grym!

S.

susanna, 2 maj

image242


Visst tycker vi om små väskor? Jag är lite smått beroende av dem!
Är ju snyggast lite slitna secondhand, men är man den fräschare typen så var dessa nice i think.

Sommarens accesoar. Tycker jag. Och blomma i håret, jag tänker köpa blomhårspänne typ!
Lantliga blommor is the shit!

S.

susanna, 2 maj



Så... perfekt. Den här låten ska jag sjunga med nån ivar snart. Jag ska!

S.

susanna, 2 maj

image239

lovisa - kommer du ihåg på tjörn? åh mums! åt det i onsdags, det smakade lovisa sommar och lycka. Och jordgubbar doppade i smält marabou.

Hur många gissar på att jag och lovisa kommer knarka det här vecka 19+20? *jag!*

Två dagar kvar, soulmate!

S.

susanna, 2 maj

Idag ska jag städa mitt rum. Städa städa städa städa. Känns som om jag alltid gör det, hm. Fast först måste jag städa dockskåpet. Suck.

Jag känner mest för att städa upp i min hjärna med hjälp av lite harry potter! Eller sitta och klura på nåt skojigt blogginlägg som kan locka läsare och kommentarer!

Eller åka till frisören med agnes!

ÅH STÄDDAGAR ÄR BAJS :(

S.

susanna, 1 maj

hej och hallå!

Åg vad arg jag blir på telefonen. Tydligen är det jättejobbigt att lägga över bilderna när den inte har nån laddning, annars brukar den ju faktiskt laddas när man har usb-sladden i?! Men nehej. Det  var svårt nu.

Valborg igår var jättemysigt, tillslut blev det jag, amelie, cecilia, belinda, bamse och malin. Vi grillade fläskkaré och åt potatisklyftor samt mozzarella-sallad. Tille efterrätt blev det bananasplit alá amelie samt jordgubbar doppade i smält mjölkchoklad. Gött mos var ordet.
Sedan gick vi ut ett tag, gick till elden och ami fick sig en ny bekantskap, nästan i alla fall haha x) Sedan hade vi lite popcornkrig och sen gick vi hem och spelade spel! Det var skitroligt faktiskt, minutmästarna när man ska rita och beskriva och massa annat.

Idag lekte vi gisslan! Alltså det var så kul! Hahahahahaha jag kan bara tänka mig hur roligt det här ser ut när man läser det, men åkej då får vi vara töntar för kul var det :)

Ska ta mig en liten bloggrunda! Puss!

S.

lovisa, 1 maj

idag är det torsdag och 1 maj, och idag åker jag och maya ut till bussen och när vi går på den ska lina sitta på den och sen åker vi till filipstad!
valborg var jättemys, skriver när jag kommer hem igen!

L.

RSS 2.0