lovisa, 31 augusti

hejhoppp.
nu har jag kommit hem från den afrikanska dansen! iih, det är så kul och det är jättebra träning.. ´jag har precis krånglat med scannern och har beställt min blixt till kameran, så snart kommer den

nu ska jag försöka plugggggga lite!..

L.

lovisa, 30 augusti

helluu,
snart är det september och löven är redan gula på vissa träd! jaa, nu är det bara att längta till mörka kvällar med duntäcken, filmer och varm choklad med vispgrädde! vilket jag redan gör men..

jag har fortfarande den här äckliga förkylningen och var med på gympan igår och tog i så det blev ett bakslag tror jag. idag så ska jag och mamma åka till apoteket och köpa koksalt-nässpray, sen åker vi vidare mot ulventräff! mitt gamla dagis fyller 20 år och vi ska dit och få gratistårta. haha! ikväll ska julia och hennes kille komma hit och vi ska äta middag, sen vill jag köpa godis och kolla på någon bra film, för idag är det ju lördag = godisdag för min del! ha det toppen

L.

susanna, 28 augusti

Hej vänner! Förlåt för dålig uppdatering, jag har pluggat hela veckan. Det går bra kännner jag. Det går bra nu, pengar rullar in som dom ska, det går bra nu, eller tja nej. Pengar rullar faktiskt inte in som dom ska. Tyvärr. Förutom det går det bra.

Ja, jag saknar Lovisa, lina och Julia idag... Skolan är väldigt tom utan dig jules. Speciellt biblioteket.. :'(

Idag är det hemstudiedag, imorgon också. Så jag borde väl sätta igång med den milslånga uippgiften. Fyfan.

Vi höres!

S.

(vänner... jag vet vem gossip girl är, det vet inte ni)

lovisa, 27 augusti

Salem Al Fakir

foto: aftonbladet

han måste ju också få vara med. åååh, han är så söt!


http://www.putteiparken.se

och en bild när vi står läääängst fram på håkan hellström! iiiiih, sakna!

jag fick en sakna-putteiparken-våg. hoppas hoppas hoppas att det blir år 2009, det står att de ska komma med besked om det i mitten av septemper. håll tummarna!
nu ska jag laga mat !

L.

lovisa, 27 augusti

Ami, jag vet han är din!..




.. men titta på honom! aaaaaaaaaahh, jag älskar honom, och hela festivalen! saknar det så jävla mycket.. bilderna fick jag ifrån http://shop.rockfoto.net/timoraisanen.. kolla in timo's hemsida också, där joel har skrivit en text som är fantastisk! http://www.timoraisanen.se.

tyvärr susanna så tog jag inte med någon bild på pugh, jag tyckte inte att han passade i det här inlägget. (hihi)

L.


lovisa, 26 augusti

god kväll!
har nyss kollat klart på vänner, tvättat ansiktet och borstat tänderna! nu tänkte jag gå upp och lägga mig och läsa ur min otroligt braiga bok, "tusen strålande solar". det är ett riktigt boktips! khaled hosseinis två hitt-böcker! "Flyga drake" och "Tusen strålande solar". de är jättebra !

i övermorgon fyller amie år och jag är sugen på varmchoklad med vispgrädde, mina vänner är bäst och jag älskar alla mina nära och kära. over and out!

L.


susanna, 25 augusti

Hej!

Tänk börja med några väl valda ord - utan vänner skulle livet vara PISS. Seriöst. Tänk er att komma till skolan med vetskapen att man inte har några vänner? Det är liksom det ENDA bra med att komma tillbaka, vänner gör en lycklig! Dagens tanke går till de utan vänner, i vilket läge ni än är i övrigt så har ni det värst.

Kom igång jättebra idag! Stolt som bara tusan.
En till tanke till min mormorsjacka. (dagens outfitta) Jag älskar dig. Lämna mig aldrig.

GRATTIS LOVISA PÅ NAMNSDAGEN! Har försökt nå dig hela dagen, :(

Hur kändes första skoldagen för er? Blandade känslor här - jag vet ju att den här hösten blir annorlunda.
 
S.

lovisa, 24 augusti



mina älsklingar, jag älskar mina sötbollar, trots alla gälla toner de kan skrika så vill jag alltid ha dem vid mina sida.
theodor och zacharias

lovisa, 24 augusti



här står jag med mina nya chinos och min nya portfölj! jag ääälskar båda sakerna! har bara dröömt om att få lägga alla läxor och skolböcker i den där bruna läderväskan! nu längtar jag bara efter läxorna (a) hah, egentligen inte då men..

mina beiga chinos köpte jag på gina tricot för 199 kronor, och min äälskade portfölj är ifrån åhléns och den är inte lika billig, 995 kronor kostar den!

L.

lovisa, 24 augusti

hey,

gårdagen var mycket lyckad ! jag och maya fick panik när klockan var tjugo över fem och fick slänga i oss falafel och bröd innan vi sprang och bytte om och sminkade oss. sen bar det iväg till solliden där mikaela och tove redan hade börjat!



de var jätteduktiga! sedan var det super-ninja-monkey-team, (tror jag de heter) och de var också gryyymt bra, de hade skrivit alla sina låtar själva. joseph sjunger och spelar bas i det bandet alltså, och det är mikaelas kille.



sedan gick vi runt lite, hjälpte mickis att grilla hamburgare och vi satte oss vid ett bord och pratade med lite forshagabor, mikaelas kompisar, i den mysiga kvällssolen!




sedan när vi skulle ta bussen hem så såg vi att den inte gick så vi gick i en timme, till skåre c och köpte bullar på ica, där satt vi på två stolar tills kerstin hämtade oss ! när vi kom tillbaka till lägenheten läste jag för zachi så han somnade, och sen kollade vi på film och proppade i oss godis, mmmmh, myyys!

imorgon blir det skolan igen!

L.

susanna, 24 augusti

24 augusti. Ja. Ni såg rätt, 24 augusti som i dagen innan 25 augusti.
25 augusti? Fängelse...

Gud har i alla fall belönat vår sista dag i frihet med vackert (nåja) väder, och för den sakens skull bär jag frälsarkransen idag :) konfapower!

Picnic med belinda vid älta-skrubba väntar (är tvungen att skriva så eftersom varje gång jag sa till ami att jag var vid skrubba trodde hon att jag gick till en badplats nära vår skola i tyresö! felfelfel!), tänkte utnyttja min vackra picnic-väska lite - en ryggsäck med inbyggd kylbag och ett fack med fyra tallrikar, fyra glas, fyra par knivar skedar gafflar, fyra servetter, en skärbräda och en skärkniv samt lite picnic-bra-att-ha-grejer. Jag gör gnocchi-sallad till mig, antar att belinda tar med sig pannkakor. Är liksom hennes grej.

S.


susanna, 23 augusti

Helå!

Härlig shoppingrunda med mitt peopyre (haha jag skrev pappa först) har man underhållit sig med under dagen. UNderbart, anar att idag var sista gången jag kunde ha kort kjol och tisha. Gråter inombords..

"men jag har sommaren kvar i mitt blod" - florence valentin

Köpte dretsnygg svart skinnfodral, typ, till nyinhandlade svarta block och ämnesblock. Very stylish. Very expensive. Fodralet (som liksom gör hela grejen) köstade inte mindre än 499:-. Till mitt försvar kan jag säga att jag trodde den kostade 350, och sen var så inställd på att ha den att kjag liksom sket i det när expediten glatt annonserade priset.

Köpte även en blus med spetsrysch (som min prutarpeo prutade ner till halva priset!) och en liten vit jacka på lisa larsson. So very nöjdish! Och en plånbok på stadsmissionen, trollis favo ;)

Tyvärr ingen kamera, men väldi fint allt ihopa!

Juste ja, jag gick även till apoteket oc frågade vad jag skulle göra åt mina porgrejsar som jag har. Hatar dem från djupet av hjärtat mitt. I alla fall, expediten lutade sig fram pch kollade -
expedit: hmm... det där ser inte ut som porer, det ser ut som nån slags utslag, hmm väldigt mystiskt..
*komm fram från disken och kikar närmare*
ex: nejdu, hur länge har du haft dem?
susanna: några veckor, jag fick det förra sommaren också
ex: åhå! på sommaren! ytterst ovanligt! *ropar* du bibi? kom hit och kolla!
ex2: ja, vad är det?
ex1: jo, hon säger här att hon får de här på sommaren, visst ser de ut som nån slags utslag
susanna: ...
ex2: hmmm..! *tar av glasögonen* ...

Ja ni fattar. Smickrande, ja? Nej?

(for the record, köpte ansiktstvätt och återfuktare som experterna på götgatan till slut rekommenderade)

S.

lovisa, 22 augusti

ett sista natt(för mig)-inlägg!

imorgon ska jag till solliden för att kolla på mickis när hon ska spela och sjunga! sedan ska jag hem till kerstin och maya och sova där, det här blir ett väldigt tråkigt och oinvecklat inlägg men jag orkar inte mer just nu!



ett glädjeskutt

godnattpuss
L.

susanna, 22 augusti

Gick halvdant att söka på ur en kos dagbok på youtube. Fick bara upp nåt tyskt band som hette "kos dagboek" eller nåt. Så det var ju nicht rätt.

Tänkte i alla fall visa er mina höstlöften! Here they come:

- springa varje morgon
- gå och lägga mig tio typ
- ingen mcdonalds mat (förutom deras ceasarsallad)
- mycket grönsaker och frukt (jag har vitaminbrist)
- godis endast på helgdagar, samma med läsk
- 2-3 hela hemmaplugg-dagar
- innan läggdags ska jag stryka och välja kläder, packa skolväskan m.m
- se fab ut

Ja, vi får väl se. Men det ska bli kul, jag ska ju bli Blair för tusen gubbar!

Förresten! Mamma berättade att hon har en skitsnygg portfölj nånstans! Sa jag att jag tänkte köpa en portfölj? Det täntke jag i alla fall, men mamma berättade att hon önskade sig det för tio år sen och då köpte min farmor en skitsnygg i brunt älder på nk - min farmor är lite snobbig (och lite odräglig, mind you)! Och jag blev skitförvånad, för min amma har typ inte sparat en ända skitsak från hennes ungdom, aptråkigt, men sån är hon. Men just den hade hon sparat! Gäller bara att rota fram den. Jag ska bli så fab.

Imorgon blir det shopping med annie och ebba. Najs. Inköpslista:
- matchande görsnygga skol-equipments
- kläder som ska passa min nya stil - lite blair, lite lisaplace
- INTE mcdonalds!

you know you love me

xoxo
S.

P.s tyckte det passade eftersom jag tror att gg är blair. d.s

susanna, 22 augusti

Helou friendsos!

En dag med barnvakting och huvudvärk. Nej men det har faktiskt vart ganska mysigt, peo kom över och höll mig sällskap, och flickorna var snälla. Fast huvudvärk och trötthet kvarstår. Fattar inte, jag gick och la mig typ halv tolv?! Hoppas bara att jag blir bättre innan skolan börjar.

Bolibompa idag alltså. Ur en kos dagbok. Någon sett det? Sjukt roligt! Älskade slutet, lite sådär komiskt på nåt tragiskt sätt:
(det börjar liksom med att en ko står och kollar ut genom fönstret och läser ur sin dagbok, typ: "den 10 november. Vaknade. Åt två höstrån. Kollade på majros. Hon stod kvar på sin vanliga gamla plats. Blev mjölkad. osv osv" sen börjar hon gå i hagar pch gå på stan pch sjunga i paris med större och coolare grejer)

..,fick vingar!... flög till solen, flög över alla regnbågar!.. kom till paradiset..! åt jordgubbar... .. .. . vaknade. Åt ett höstrå. Kollade på majros. Hon stod kvar på sin vanliga gamla plats. Kollade ut. Det regnar. Blev mjölkad.

Hahahahhahahah ni vet inte hur mycket jag garvade!!! HAde glömt bort den, jag hade ju den som bok när jag var liten på landet. Sjukt rolig. Ska kolla om jag hittar den på youtube snart:)

Det var min intressanta dag. Hur var eran? :)

S.

lovisa, 21 augusti

 
          

bilder på mickis tagna av mig, sista bilden mickis&jag med självutlösare!

lovisa, 21 augusti

ja, skolan var rätt okej!
det var i princip som vanligt.

mentorerna kommer sent och öppnar klassrummet, maya börjar brottas in mot stolarna med emelie. jag och maya slutar upp bredvid varandra, med emelie och lina bakom. mayas skämt drar igång och jag är övertrött. emelie skrattar hysteriskt åt maya, och de börjar något slags rollspel. mentorerna hyschar ner klassen och katarina ( ena mentorn ) börjar och förklara dagen och hälsa oss välkommna, det går saaaaktasaaaakta. hon förklarar allting in i minsta detalj, minst 2 gånger.när tiden börjar ticka mot halv reser sig alla upp och tjatar om att få gå innan vi slutat, nejnejnej liite till från katarina. när de äntligen säger, okej ni får gå, knuffas alla ut till korridoren, och upp till skåpen.

så ser det ut ungefär.

men nu måste jag ägna mig åt det här ;



om jag orkar! :S

ska i alla fall strax gå ut och springa när magen har smält mellisen! ha en bra eftermiddag!

L.

susanna, 21 augusti

Goodday to you.

Har just kollat på otaliga avsnitt satc med peo, ami var tvunget att åka tidigt imorse. Vi hade underbart mysigt igår med majskolvar, korv, quinoasallad och fruktsallad till efterrätt. Inte en enda godisbit, förutom de på ica som jag "smakade" så oskyldigt. Allt för att minska chocken nr skolan och våra höstlöften börjar - inget godis eller läsk på helgdagar, nyttigt, och springa på morgonen (jag iaf). Det kommer bli grejt.

Fick just reda på att min kräftskiva är nästa helg, pju! VIlle inte precis tillbringa min sista sommarlovskväll med mina... lärare. Mammas ex-kollegor. Vi går inte in på det här tycker jag.

S.

lovisa, 21 augusti

dagen D
den här här, och om en kvart patrullerar jag upp mot den där silvriga plåtlådan som ska skjutsa mig till helvetet.

okej nu överdriver jag. det ska inte bli så hemskt, jag menar det är asmånga som jag inte har träffat  på typ hela lovet och det ska bli skönt att träffa dem! jaja, nu måste jag borsta tänderna.

jag har insett att sommaren är nog slut snart.

L.

susanna, 20 augusti

Ciao,

Hör upp alla vänner! Jag saknar alla, nämnde dem för att vi hade pratat den dagen om hur sjukt det var att vi inte träffats på länge - men självklart har jag saknat alla. Änk,i Persilja, Jules, Trollis, A-K, Penis.. Förlåt mig, i love you gangstacrew <3

Hjärtskärande jobbigt idag när jag lämnade anges och alice på dagis, och hörde alices "vaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaa*" (*översättning-susanna) ringande i öronen. Usch, På ett sätt blir man lite stolt att den lilla vackra varelsen tycker så mycket om mig, men samtidigt önskar man att hon kunde springa iväg och leka.
Shit vad dom har blivit stora!

Nu väntar chill med vänner (tvprogrammet), ikväll blir det grillning med vänner (real-life kompisar) :)

Förresten - har ni hört att alex och katrin schulman har separerat? :( Så sjukt sorgligt, de verkade vara det perfekta paret...

S.

lovisa, 19 augusti

aah, jag blir galen på sensommarförkylning! jag hatar det, att gå och snörvla precis innan skolan börjar. det räcker väl med att jag måste gå upp astidigt om två dagar och börja planera mitt liv på schema igen. precis så känns det, som att planera livet på schema.

snart ska jag hoppa in i duschen , fräscha till mig och ringa mikaela! men först måste jag kolla på smallville ! hihi nöörd (A)..

L.

susanna, 18 augusti

Har haft mig en lugn och underbar dag, bara läst och tittat på satc, myspys! Men nu är peo påväg hit, så då blir det väl ännu mer mys om jag känner oss väl :)

Shit jag har verkligen inget mer att säga. Har man inget att skriva om - skriver man inte, tycker jag! Inga "hej jag är lite hungrig, nu ska jag äta hejdå" inlägg. Men.. jag då blir det väl lätt att man inte skriver så ofta.... man får hitta nåt mellanting :)

Puss,

S.


susanna, 18 augusti

Ahh.. stulet äpple smaka bäst :)

Nyss hemkommen från promenix med wilda, börjar känna mig lite rastlös nu.
Och orolig. En grej jag hatar med skilda föräldrar och två hem - klädproblemet. Fattar ni inte irritationen i att stå där i nåt hem och tänka "åh, detta vore fint med min kjol/strumpbyxa/väska/halsband" och så är den hos den andre?! Nej jag går helt enkelt inte med på detta! Jag vill ha alla mina kläder samlade på ett och samma ställe.

Men, då kommer man till problemet att föräldern i hemmet där man ionte har några kläder känner sig övergiven, som att hon/han inte är ett riktigt hem... Usch, hatar sånt.

Hade i alla fall tänkt att ta en välbehövlig dusch och åka över till pappa (med eller utan kläder?? vad göra) för att återförenas med min kere telelur.

Vi höres.

S.

susanna, 18 augusti

Morsning!

Ahhh... så jävla skönt att få vakna när man vill! Det enda jag har saknat med att vara med sömntute-kompisar, är att få vakna tidigt. Innan alla andra har vaknat. Älskar tystnaden, älskar hur stilla det är på morgonen - och framförallt älskar jag att det inte finns nån av mina kompisar som är vakna än, så även om jag ville ringa nån så kan jag inte det! Då får jag alltså några timmar då jag måste döda tiden och inte behöver ha dåligt samvete om jag sitter vid datorn eller tv:n.

Det är första gången alla i mitt gang är hemma! Jippie! Ska ringa dem sen , nu är det VERKLIGEN på tiden att vi ses - ebba har jag inte träffat sen slutet av juni!!! Inte annie heller egentligen, bara setts som hastigast. Ami såg jag ju för en vecka sen, men saknar'na ändå :)

Solen skiner förresten.
here come the good times..

S.

susanna, 17 augusti

I am home. For good.
Haha, nej men det är är faktiskt första gången på ca 2 månader som jag är hemma på riktigt, annars har det bara varit mellanlandningar på 1 dygn eller så. Ganska skönt på nåt vis.
Är ni intresserade över hur min sommar har sett ut? Here it comes;

8-15 juni = Italien med konfagruppen
15 juni - 4 juli = Hemma för konfaläsning och konfirmation
23 juni = Konfirmation!
4 juli - 12 juli = London med Lovisa
12 juli - 13 juli = Mellanlandning hemma
13 juli - 30 juli = Landet
30 juli - 3 augusti = Karlskoga, putte i parken
3 augusti - 5 augusti = Mellanlandning hos Ami i sthlm
5 augusti - 9 augusti = Gotland (hos ami)
9 augusti - 11 augusti = Mellanlandning hemma
11 augusti - 17 augusti = Tjörn med belinda

Och nu är jag alltså hemma. Och ska vara utan vänner vid min sida. Det kommer kännas tomt uti helvete!

S.

lovisa, 17 augusti

håhåjaja!

nu har jag suttit här i typ en halvtimme och bråkat med den här jävla headern, kanske inte blev sådär toppenfint ändå men nu får det vara så, susanna du får gärna slipa lite på det här med färger och sånt runt omkring, du är bättre på sånt !
nu måste i alla fall jag upp och byta om till skräpkläder och sätta penseln i handen om jag ska hinna något innan mamma kommer och kör mig till paradiset skived !
imorgon ska jag nog ringa mikaelasötboll och ska höra om vi ska träffas, ska försöka skriva mer ikväll för jag tror att vi har fått igång datorn hemma hos mamma, grafikkortet har varit trasigt! jaja

puss

L.

susanna, 16 augusti

Hello!

Idag har vi kollat på tjörn runt, sveriges största seglar-tävling. Skittrist, mamma hade pratat om det i flera dgar att vi kunde sitta vi vårat eget badställe och kolla på alla båtar! Men när vi väl sitter där så frågar lilla jag
S: Men när kommer båtarna?
Loj: nej dom första har redan åkt förbi!
S: Jahaa, hur såg dom ut då?
Mamma: Jaa, vi ser ju bara seglet så det vet vi ju inte... men snabbt går det!
S: Vadå ser vi inte hela båtarna?
M: Nej, du ser där bortom den där ön längst bort?.. åh titta nu kommer det en !... Däääääär! är seglet!

Toppen, så såg vi lite vita tygbitar flaxa förbi 100 km bort typ. Toppenskoj!

Men helt bortkastat var det ju ej, det var en olycka bredvid oss! Okej, fattar att det där inte lät helt rätt nu, men i alla fall, alla kan ju erkänna att det blir mycket roligare med en uns dramatik? En tant hade ramlat på klippan så då kom det massa bårar och gubbar med gula västar och sådär. Vi gick ner och låtsades känna på vattnet fast vi sträckte våra halsar so bara tusan för att se lite action (typ blodfontän). Tror inte de gick på det.

Sen gick vi till glasviken åt köttbullar och makaroner utan bestick eller tallrikar (tankspridda?)och kollade på fiskstim.

Nu: marabou frukt&mandel :)

S.

susanna, 16 augusti

Ser att min käre vän har döpt inläggen till 14 februari. Underligt vad efter de är på landet! Hahaha nej men nu är hon aningen ute och cyklar tror jag!

Jag och Belinda avnjuter i stunden en nostalgitripp med udnerbara små spel som Bomb Jack och N-game. Nån av er som spelade det i barndomens ljuva dagar? Såååå typ fyran och femman, när man kom till skolan sjitstolt oba; aa nu har jag klarat bana 15 dårå... Alla ba; Whooooosh *susning*

Eller som jag skröt med att jag hade lärt mig "bombens bana", alltså på Bomb Jack så är det en bomb som far runt och ska döda en, men då hade jag lärt mig hur bomben åkte så det var ju "skiitenkelt asså".

Och så kommer jag ihåg hur malin j tyckte att alla som höll på med bombjack var töntar, och gjorde N-game istället, så då satte alla igång med det... Jävlar vilka raseriutbrott man fick av det spelet alltså.
Kommer ihåg att pappa till slut förbjöd mig att spela det för han trodde jag var psykstörd eller nåt.

Bomb JackN-game
Bomb Jack                                                                            N-Game

S.

lovisa, 16 februari

hejhej,
har precis duschat av lite rödfärg från mig och sitter nu här i håkan hellström tröja och gråa mjukisar. ska nog snart gå och börja lite med maten, magen ropar!

sitter och klickar lite på olika klädsajter och klickade mig automatiskt fram till de gulliga små sommarklänningarna, men sen när jag kollar ut genom fönstret så ser jag faktiskt att de nog snart är slut på sommaren, och jag måste faktsikt börja acceptera det nu! så det fick bli att drömma lite om hösten, för det är ju egentligen en mysig årstid, alla färgglada löv och tidiga solnedgångar, jag fick i alla fall fram några saker jag skulle vilja strosa omkring i den kommande höstterminen.. med skola.. nian (uuh)..


     

blev riktigt förälskad i första tröjan och den blå scarfen.. tröjorna är ifrån h&m och de andra sakerna från zoovillage !

nej, matmatmat !!

L.

lovisa, 14 februari

igår var jag på cafe august med mikaela och hennes kompisar, några av dem skulle spela på den öppna scenen där så vi kollade på dem.. de var skitbra! det var mysigt, mikaela är en helt otroligt grym tjej! i alla fall så gick vi en liten stund på stan innan vi gick till cafe august och det var halva reapriset på h&m.. jag köpte två linnen för 49.50! toppenbra, jaja.. nu ska jag gå ner men jag skriver mer imorgon!
ikväll ska jag bara ta det lugnt, göra varmchoklad med vispgrädde (haha, skräll) och läsa, kanske kolla på film och strosa runt i mina mjukiskläder,

godkväll !

L.


susanna, 13 augusti

Haj!

Kom på en grej - om nu nån av mina kompisar läser det här (är nog inte särskilt många som hittar hit när jag inte skrivit på så länge) så glömde jag mobilen hemma.

Anywhoo,
gårdagen ägnades åt flottbyggning! Väldigt skojigt, och den är alldeles strax klar, endast lite plankor kvar att spika. Vem visste att jag och belinda är såna handymans? Håhå.

Belinda sover i alla fall nu, så jag har lite tid att döda - dvs bloggrunda!Tjoho!

S.

lovisa, 12 augusti

ikväll är det jag och gullish som står för maten, då ska vi bjuda på min favoriträtt, tacopaj! ett tips till alla er som gillar mat! det är enkelt att göra och är så extremt gott, men nu ska vi först ta en promenix till ica i forshaga och köpa snacks!


cfhfdjhfgjhlf

massa kärlek

L.

lovisa, 12 augusti

tänkte lägga upp två bilder från filipstad, jag, maya, lina, emelie och mattias åkte ju upp till håkan och torgnys sommarstuga förra veckan, den enda dagen det var hyffsat väder satt vi ute på bryggan och spelade kort tills solen gick ner !

-----------

----

lovelovelove

L.

lovisa, 12 augusti

de senaste veckorna har det varit en kamp att ta sig fram genom mitt rum till sängen, kläder har legat utspridda över hela golvet blandat med resväskor som har kastats runt i världen och tillsist dumpats fulla med packning i mitt rum och jag har bara kastat en trött blick på dem och tänkt, fan .. måste packa upp de där snart.. typ imorgon eller nått.. men det har ju inte blivit av. men för två dagar sen fick jag bara spratt när jag hade tråkigt och satt och kollade ut över golvet.
jag började kasta ut alla saker till hallen och kämpade mig upp med dammsugaren och dammsög överallt, började skuva sängen till motsatta hållet än var den brukar stå, jag möblerade om och städade i varje litet hörn! (förutom på översta hyllan för den är för jobbig) sedan bestämmde jag mig för att också göra lite inköp, så jag följde med mamma och jerker till stan och shoppade loss på solareturen, alltså second hand affär. det slutade med att jag kom hem med det här!

ydfghfgd

dfghjkl

bilderna blev väldigt mörka, men i alla fall. på första bilden ser ni fåtöljen som jag placerade i hörnet där sängen stått förut, den hade väldigt ful klädsel så jag slängde över ett svartvitt-blommigt tyg och en fäll + en kudde och det blev riktigt bra ! :)
på andra bilden ser ni ett nattduksbord och en lampa, som står bredvid sängen och är precis till vänster när man kommer in genom min dörr!

fåtöljen 125 :-
nattduksbordet 75:-
lampan 15:-
så allt som allt 210 :-

inte dåligt! jag är grymt nöjd med det nya rummet, det känns mycket större
älska second hand!

L.


susanna, 11 augusti

Halo blogen! (stinalee videoupdate hahahah)

Framme på tjörn! Eller har varit det några timmar, håhå. Först åt vi thaimat, friterad kyckling MUMS, sedan lyssande vi lite på lp, sedan gick vi på bergsutflukt med hundis, väldigt mysigt. Vi pratade planer om flotte och upptäcktsfärder till andra öar! Ska bli kul, känns väldigt "vi fem" eller typ narnia.

Nej men nu hoppas jag att belinda spricker upp i ett stort léende när jag säger "te och dubbelpatiens?" (kör vi alltid när vi är här;))

Ontrapport: smärtan har under kvälsstimmarna förflyttats sig till HALSEN. SOM FAAA-AN

S.

susanna, 11 augusti

Okej. No more fucking around, Susääna! (man uttalar det så på engelska) IT'S OVER!!!!

Nu MÅSTE jag gå och duscha och göra mig iordning för tågresa med belinda. ÖRKEEER INTÖÖÖÖÖ.........

Måste ha nåt som peppar mig. Jag kan... ta tid! Ja! Jag är så sjukt tävlingsinriktad så det bordefunnka. Mina kompisar kör den på mig i skolan.
Kompis: (troligtvis angelica den jäveln:P) SUsanna, kan du hämta pappret jag skrev ut på plan 1.
Susanna: Haha, glöm! Ditt papepr!
Kompis: Men joo... Du, vi tar tid! Om du klarar det under 20 sekunder är du SKITBRA på att springa!!
Susanna: *spärrar upp ögonen och gör sig redo* Åh, ööh okej! Vänta rå.. *tar några djupa andetag och ställer sig i startposition*
Kompis: Klara färdiga....... KÖR! *trycker på mobilen*

Fast dom måste nog bara låtsas ta tid, flör aldrig har det hänt att jag klarat utmaningen och fått VARA bäst... stackars lilla barn.

DUschning. NU.

S.

susanna, 10 augusti

Haha, kom på att mina höstdrömmar lät väldigt mycket som Blair. Allt ska vara perfekt och välordnat. (i gossip girl för er ärthjärnor som inte hänger mé i svängen!)

Förresten! I sann OS-anda, kinesiska tecken är ju superkul! Läs mitt - ni som känner mig - visst stämde det lite?

Kinesiskt horoskop - Tuppen

Tuppen är den mest egensinniga av zodiakens alla djur. De är fulla med ideal och romantiska drömmar. De är färgrika, attraktiva och ofta stolta över sig själva.

Tuppar är välordnade, precisa och deras skarpa ögon ser de fina detaljerna i saker och ting. De är perfektionister och lämnar inget utrymme för mänskliga misstag. För en tupp är ett problem bara en utmaning. De har en stor förkärlek för att starta debatter eller kontroverser. Tuppar är vältaliga och skriver bra. De har en stor allmän kännedom om saker och ting och gillar att konversera. Ifall du utmanar dem måste du vara förberedd på en lång debatt. Även om tuppen vet med sig att han har fel så försöker han att vinna. Tuppar har svårt för att erkänna att de kan ha fel.

Tuppar kan vara mycket direkta och brutala. Deras sätt gör dem till dåliga diplomater. De säger vad de tycker utan hänsyn till andras känslor. Varför skulle andra bli upprörda för? Jag har ju rätt!
Tuppar är duktiga på att hantera pengar. De kan vara mycket generösa. Trots detta håller de hårt i plånboken - de vill ha ordning på både sin egen och din ekonomi.

Om du har problem rycker tuppen ut och hjälper dig, även om du inte vill det. Tuppar är noga med hur de spenderar sin tid. Om du tycker att du får för lite tid av dem är det för att de anser att du inte behöver mer!

Tuppar är ambitiösa och försöker hela tiden nå nya höjder. De har en djup passion för sitt yrkesval och är väldigt kreativa. De är kompetenta nog att sköta sitt arbete väl. När de har bestämt sig för något lämnar de ingen sten orörd. De försöker allt för att få det att fungera. Tuppar måste lära sig att saker ibland kan ta tid - de är otåliga.

Underskatta aldrig en tupp. De kan göra alla förvånade. De ändrar inte sina ståndpunkter om så hela världen tycker att de har fel! De är så fast beslutna att få sina planer att fungera att de oftast fungerar just därför. På grund av tuppens många starka sidor och deras egna sätt når de ofta stor framgång!

Kärleksmatch - Passar bra med: Draken tillfredsställer tuppens flesta behov och de utgör att fantastiskt par tillsammans.
Den försiktiga ormen har god hand med pengar, något man inte kan skylla tuppen för, vilket kan utgöra en stabiliserande faktor i deras äktenskap. Tuppen å sin sida är mycket modig när så krävs och kan skydda ormen.
Tuppen kan uppvakta och vinna hästen. De kommer med all sannolikhet att få en stor och lycklig familj och att äga ett vackert hus. Men tuppen får inte bli alltför tillmötesgående och släpphänt, för då finns risken för att hästen hoppar över skaklarna.

En råtta som är gift, kopplar av och låter humorn och slagfärdigheterna flöda fritt. Tuppar älskar att skratta och chansen finns därför att ett äktenskap mellan råtta och tupp ska lyckas, åtminstone så länge råttan har några roliga historier på lager. Men råttan måste se till att ständigt förnya sig. Inga gamla utnötta vitsar där inte.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Tigern är både rebellisk och romantisk. Kan han och tuppen bara hitta någon gemensam sak att kämpa för, har de nog ett hållbart äktenskap.

http://www.minatecken.se/kinesiskt_horoskop/kinesiskt_horoskop.html
(klicka på länken ovan och kolla vad du är!)

Nu vill jag bara hitta min drakprins (lite omvänd sagoideal där) och leva lycklig i alla mina dagar. Amen.


S.


susanna, 10 augusti

Hej! Det var inte igår!
Jag är hemma från Gotland, åker iväg till Tjörn med Belinda imorgon.  Vet ej om Lovisa är hemma från Filipstad eller ej, vore trevligt att ringa henne.
Jag är förkyld och har ont i magen som en jävla gris men det var jävligt skönt att pusta ut en dag hemma.
Saknar Ami, hon har varit min andra halva i två veckor typ, och lovisa var det från 3 juli till 3 augusti. Shit... det här är första dagen utan någon kompis sen slutet av juni! SICKO! Nej det har varit underbart, en underbar sommar.

Det tar på krafterna att säga det men.... nu är den slut. Jag har bestämt mig att det är bästa sättet att liksom inse det när det är ett tag kvar så jag inte bara blint vägrar att inse att hösten kan komma som förra sommaren. Det kom som en rejäl chock när jag helt plötsligt var tvungen att packa skolväska. *kväljningar*

Men kära barn! Den här hösten ska bli annorlunda! Inget slarv med sönderfallande block och trötta ögon och ostrykna kläder. Jag ska anamma Lovisa-stilen, gå¨och lägga mig vid tio halv elva med morgondagens kläder på galge och en smart med görsnygg väska packad med block miniräknare med mera i prydliga rader. Sedan har jag och ami en hälsodeal bestämd för hösten, morgonen startas med springtur och godis och läsk endast på helger. Tror det blir mycket enklare när man är två! Och alltså vafan. Jag ska sluta gnälla på min skola, bara satsa satsa satsa och komma in på skoljäveln (södra latin) Tisdagar och onsdagar intensiva pluggdagar. Ett riktigt chict skrivbord ska jag skaffa mig! Helgen är ledig (tack mig själv) och övriga dagar. De sista kursveckorna  med en eller två extra pluggdagar.

Undrar just om någon orkar läsa hela det här inlägget? Det blir ofta så efter en lång paus - jag har mycket att säga vänner :)

S.

lovisa, 4 augusti

vädret är mer eller mindre piss just nu, ändå mååååste jag dra mig ut i det och skrapa klart huset, sommarjobb.. sen måste jag också packa för imorgon vid typ tio på morgonen går bussen till filipstad! stannar där tills på torsdagkväll.

när jag har lidit av det kalla och blåsiga vädret och använt mina starka muskler till att skrapa klart huset så hoppas jag på att få lite varm gulaschsoppa och nybakt bröd av min pappa, (som han sa, att se honom baka bröd vore en syn för gudarna!) sen funderar jag på om jag ska kura ihop mig i mitt rutiga täcke och kolla på en film ikväll igen, kanske toppa med lite varm choklad och fråga farmor efter vispgrädde? aah, en riktig drömkväll för mig!
förresten måste jag ju berätta om min roooooos! när vi kollade på those dancing days på pip, så kastade sångerskan ut sin ros, och jag fick deeeeeeen!!



åhååå

hoppas ni får höra lite roliga inlägg från susanna snart!

L.

lovisa, 4 augusti

här får ni en bild på hur ledsna susanna och ami var när vi skulle åka hem ifrån pip. haha, susanna ser dock mer drogad ut (a)


lovisa, 3 augusti

sitter här invirad i mitt gul-och-vit-rutiga täcke och tänker på allt. i ett tyst hus, med bara ljudet av tangenter som trycks ner, och surrandet från datorn. det är mörkt ute men himlen är fortfarande litelite mörkt blå.
jag är väldigt lycklig egentligen. jag har precis kommit hem från en grym festival med fint väder och trevligt folk. jag fattar inte att jag sitter här ihopkurad med mungiporna nere vid hälarna. jag ska inte vara ledsen, sur, arg eller liknande. jag borde skutta runt och skrika eller cykla eller spela gitarr eller sjunga eller ringa någon eller göra något. jag är lycklig, jag ska vara lycklig.
så fort jag får det jag vill ha kollar jag mot en ny horisont. så fort jag är lycklig kräver jag mer av mitt liv. varför kan jag inte bara nöja mig en stund med det här nu? jag vill tillbaka och göra det 1000 x om. men det känns som om det borde räcka ett tag nu.
god natt de få gulliga läsare som hittat hit.

L.

RSS 2.0