lovisa, 30 juni

godkväääääääll

sitter och kollar på two and a half men just nu. och sen hade jag tänkt att det skulle bli en tidig kväll så jag blir pigg någon gång, jag är ständigt trött, jaja. imorgon ska jag antagligen träffa hedda igen :) om det är fint väder kanske vi kan bada eller något. nu ska jag ägna mig åt tv:n så det blir inget långt eller intressant inlägg,

L.

lovisa, 30 juni

nu ligger jag och slöar i soffan, hedda kommer snart ner hit och vi ska väl hitta på någonting. ikväll ska vi äta middag uppe hos farfar, det blir mysigt. då ska jag beställa blixten till kameran också, härligthärligt !

har inte bloggat på länge, men susanna är värre. det skyller jag på, men jag ska lära henne en läxa. haha

på fredag sticker vi och jag längtarlängtarlängtar! det ska bli grymt kul, trots att jag får dåligt samvete som flyger (naturnörd:)) hoppas att mina pengar räcker där nu. måste väl växla också, får se när det blir av? jag ska försöka blogga mer och vi får se om det blir något inlägg ikväll eller inte. men ni får ha det bäst!

L.


lovisa, 19 juni

´gott folk! nu ligger musikvideorna på näätet,

http://youtube.com/watch?v=8shUcQIy-S0 - touch & go!
http://youtube.com/watch?v=e59u7Fi91iA&feature=user - en annan galax
http://youtube.com/watch?v=nNikR2PWMio&feature=user - varför bråka? ät korv
http://youtube.com/watch?v=IpV3p-u0G1A&feature=user - en vän (som jag är med i, jag sjunger :$)


kollakollakollllllla.

nattvard idag, på onsdag linis är det dop :)

L.


lovisa, 17 juni

hejhopp människor. idag var det konfa igen då, jag och lina cyklade gemensamt då till kyrkan eftersom jag sov hemma hos lina. vi hade ganska ganska bråttom i morse när vi slängde oss iväg på cyklarna, alla var stressade när vi kom fram och hela dagen höll det i. hela salen andades ut när videorna var klara. våran grupp vann "bästa helhet", alla grupper vann ett varsitt pris då! egentligen skulle jag lägga ut länken till videorna nu, men tydligen så har någonting blivit fel vid medlemskapet på myspace, ska prata med gunnar imorgon om det och sedan ska jag lägga upp länken.

imorgon efter konfan så ska typ hela konfa-gruppen till simon och vi ska bada och kolla på film och så. tror inte att jag stannar och kollar på fotbollsmatchen, jag hinner inte det, måste ju cykla i typ en timme, suuuck. men vi får se hur det blir ! ni får ha en jättefin kväll, vi hörs!

L.

lovisa, 16 juni

heyhey,
nu sitter jag vid linas dator med en godispåse bredvid tangentbordet. jag är alltså hemma hos lina, inte min syster, min kompis. hon är inne och duschar men när hon kommer ut ska vi nog sätta oss och kolla på tv och mysa ! imorgon är det konfa igen, kort konfa 10-13 men återsamling igen 17 för sedan klockan 19 är det premiäääär! haha, planscher, skivor, skivomslag och redigering utav videon ska fixas imorgon! imorgon kväll kommer jag typ springa ut när våran låt kommer. idag när den bara spelades upp för konfagruppen så skämmdes jag, för alla föräldrar kommer jag dööö. jag kan ju förklara, vi har fått 4 dagar på oss att skriva en text till en låt, spelat in den och gjort en musikvideo till den. det är så att jag sjunger båda verserna solo och det låter inte braaa.. men i alla fall ligger vi ganska bra till med videon, vi är ganska snart klara ! härligt. nu ska jag sluta skriva för snart kommer lina ut ur duschen.
trevlig kväll puss,

L.

susanna, 15 juni

Hello honeys i'm home

(mammas engelska dator)
Fast jag just nu egentligen skulle vilja vara pá alla andra stallen an hemma. Orkar inte med stokigt rum och ansvar och tider... t'nk att hara assisis kullersten klappra under klackarna, aah!

Traffade belinda nyss, fyfan vad man saknar det flumbertot alltsa! Och sa har jag antligen fatt ha ett laangt och haarligt samtal med min hannipaj, uhh det ar inte kul att inte kunna ringa henne nar man vill.

Annie ar ju i norrland nu den lilla busponien men hon kommer hem pa tisdag och da maste vi ses. Har bestallt biljetter till satc-premiaren ocksa! Mums poniegodis!

Nu ska jag sova. Imorgon ar det upp och ivag till konfish. Onskar att det aldrig skulle a slut, fan vad jag kommer bola! Alskar kyrkan och varan grupp och ... allt. 

S.

lovisa, 15 juni

hoppsan, nu blev det uppehåll i bloggen igen. jag har bara varit allmänt lat och inte orkar blogga, plus att jag inte sitter lika mycket vid datorn nu för tiden. nu är jag dutti flicka. i fredags var det skolavslutning som jag firade med att grilla med vänskapskretsen !

till nuet. dagen efter skolavslutningen (igår) började konfirmationsläsningen på riktigt. 2 veckor intesivläsning är det nu som gäller, och det kommer bli superkul! idag spelade vi in våran låt i studion och imorgon så ska vi få den. det låter inte helt fel. videon kommer förhoppningsvis bli klar imorgon, vi har tagit klart alla bilder och tankat över de till datorn och iMovie. i alla fall har jag fått reda på att vi ska dansa afrikansdans på konfan också, aaah längtar. fan va kul !  förresten har jag inte berättat att jag har fått min systemkamera i förskott, det är alltså konfapresent. den är bääst och jag älskar den och alla som har samlat ihop pengar till den. imorgon så ska jag nog sova hos lina alexfjärtsson, mysemysemysemysmysegos. typ. eller något. nu ska jag kollllapålla vädret ¨för imorgon och sen så ska jag göra någonting annat, typ äta godis eller nått. måste tömma slasken, den luktar skuunk.

ps, imorgon blir det molnigsol 14-15 grader enligt http://smhi.se

L.

susanna, 7 juni

Käraste vänner,

har ingen ursäkt till min frånvaro, faktiskt. Jag citerar helt enkelt blondinbella: "Solen är bloggens värsta fiende." Sommaren sprudlar utanfär mitt fönster (oh så vaackurt) och jag har liksom inte haft inspirationen. Men, alltså helt ärligt, jag älskar att blogga! Så det är inget sånt!

Men, ja... Imoron (typ inatt) åker jag till italien på konfirmationsläger med ami ebba annelie och julia bland annat. Så nu blir det ingen bloggning på ännu en vecka, om vi ine hittar nåt skölj internetcafé (antagligen inte vad vi ska ägna våra dagar åt därnere) vill säga.
Sen kommer jag tillbaka med dunder och brak! :D

Så vad har hänt sunder min frånvaro... jag har i alla fall inte gått och blivit lugg-snugg som min käre tremänning, men jag har solat och badat och haft picnicar och grillkvällar och somrat mig... Behöver jag säga att jag fukllkomligen älskar älskar älskar sommaren.

Upptaderar nog senare, fast jag måste verkligen sova eftersom vi måste gå upp typ halv fyra för att åka till arlanda. Ami och Ebba droppar nog in runt 10 så ååker vi in tillsammans senare för att spara både bensin och miljö.

Jag Hjärtar Lovisa

S.

lovisa, 7 juni

nu har inte susanna heller skrivit på länge, våran blogg blir snart inte mer än en rutten äppelskrutt som ingen vill ha. typ.

jag har inte kommit särskilt långt med min dag, jag har ätit frukost, kollat på tv och varit med småbröderna. jag får se om mikaela ringer idag så kanske vi ska bada, annars åker jag hem till pappa och så ska jag väl fixa lite, sen skulle jag inte ha något emot att bara ligga och gotta mig nere på bryggan i solen, lite bad skulle inte heller sitta helt fel. men just nu så är det inte sådär toppenmega jättefint väder tyvärr.. hoppas att solen kan tränga sig fram igen, jag är så himla sommarsugen nu! igår låg jag på stranden i princip hela dagen med vännor, det var helt underbart! vattnet var inte ens kallt och solen stekte som bara den! är grymt längtig till putte i parken och larsa också! muuums, vilken sommar, men det är väldigt synd att frankrike resan är inställd, men det känns inte som det viktigaste just nu. juste, till hösten ska jag på björn gustavsson också, om han nu inte är utbränd då, stackarn :/ hans sommarturné är helt inställd p.g.a utbrändhet, hoppas att han inte är det i oktober ! annars händer det inte så mycket, är bara en vecka kvar i skolan, måndag; vanlig dag , fast i och för sig nästan bara film i alla ämnen. tisdag; utflykt med skolan, jag ska sola, bada och spela minigolf på skutberget,. onsdag;  städdag typ och kolla på film. torsdag; junispringet *suck* fredag; AVSLUTNING! så härligt, på fredag så ska gänget med hem till mig och vi ska mysa som förra året, maya, mattias, emelie, lina, håkan, torgny och elin ska fira sommarlovsstarten med mig! dagen efter börjar konfaläsningen och det ska bli mys, hoppas på något läger ! på tal om det så åker susanna imorgon till italien och är borta en vecka med hennes konfagrupp, jag kommer sakna henne like crazzzzzzzyyyyyyy- men hoppas att de får kul. ja, nu ska jag försöka ändra headern till något somrigare! kanske uppdaterar ikväll igen! pusssssär



L.

lovisa, 5 juni

jag har varit borta ett tag nu men det har varit så mycket.. men snart är jag nog back on track igen! under tiden jag varit borta har jag gått och skaffat mig lugg och hängselshorts bland annat, så såhär tassar jag omkring nu för tiden;llll

grattis maya min vän, 15 år idag!

L.

RSS 2.0