susanna, 30 april

Hej! Blogg.se strulade igår så det gick inte att blogga men guess what! Biljetterna till karlstad är beställda! Eftersom tåg biljetterna låg på 600 styck så brummar jag iväg via buss kl 3 på söndag. Buss är ju så underbart tycker jag, seriöst alltså, så det ska bli gött:-D men godare blir ju såklart att komma till lovisa. Nu är jag på bussen påväg till skolan, idag slutar vi 1 och då åker jag och ami in till stan för att köpa pynt och jordgubbar till ikväll. Glad valborg på er, jag känner vårfirandet ändå ner i tårna ska ni veta. Oops framme nu! Puss! S.

susanna, 29 april

Tjoooo

Förlåt mig min usla bloggning de tv[ senaste dagarna! Gardagen blev ju inte riktigt som man tankt sig, istallet for att jympa loss till tysk hardrock sa fick jag springa runt i hela skondal for att leta efter min mobiltelefon, grrr :@

image238
Nu sitter jag har och knarkar after eight any time, det ar typ som after eight tabletter. Skitgoda, i swear! Borjar bara bli lite latt illamaende efter tva sana har godisproppade fetgris dagar. Skams pa mig. Och imorgon ar det ju valborg, kanske inte nyttigaste dagen pa aret?

S.

lovisa, 29 april

jag bara ääälskar monki's nya vår- och sommarkollektion! nästan alla plagg är fina. jag är så inne i de här ganska matta färgerna just nu, pösiga kläder med slitna färger är möööööms!
här är några smakprov:
 
om ni vill se flera smaskiga klädesplagg att dreggla över kan ni gå in här; http://www.monkigirl.se/#/collection/

Jag vill också skriva lite om två killar som jobbar här i karlstad på en affär som heter ballroom. jag tycker att de är riktigt balla, alltid schyssta när man kommer in och de hjälper gärna till när man frågar något. nu har de för ett tag sedan även grundat deras egna märke, de har gjort grymt snygga kläder må jag säga :O jag har inga bilder på kläderna från deras märke eftersom det inte är så känt. Märket heter i alla fall When och affären ballroom ligger i duvanhuset i karlstad!
 här är killarna på bild från vf;
516830-237

vilken var eran favvo bland monki-klädesplaggen?

L.

lovisa, 29 april

hejsan allihopa!
idag så känner jag mig bättre men är fortfarande hemma från skolan. idag hade jag faktiskt tänkt att gå ut lite och lufta av mig, men först måste jag nästan ta en dusch, såhär ofräsch har jag inte varit på skitlänge, har inte duschat på typ fyra dagar .. aja. nu ska jag kolla igenom so-arbetet som är helt klart förhoppningsvis och sen så ska jag fräscha till mig och gå ut! skriver nog något mer senare!

L.

susanna, 28 april

Ryckte till när jag skulle skriva datumet. Vad tiden går snabbt! Känns som igår jag och lovisa startade bloggen, tredje april tror jag det var. Inte igår alltså!

Jag och julia har kikat på harry som skolarbete, när man får göra sånt känner jag mig inte så s´koltrött måste jag säga! Helt ok! :D Sen lagade vi köttbullar, och gräddsåsen var lika superb som vanligt. Köttbullsmacka får lajf, fast nu mår jag så jävla illa efter typ en liter trocadero och ett kilo godis och en hel drös med köttbullar som smakar biff. MM, mysigt att träna nu, som jag och julia ska göra .. Vårat favoritpass! Hej tysk hårdrock men framför allt hej HÅLL!

S.

susanna, 27 april


Song lyrics | Mariella lyrics

Grym låt, lyssna på den och läs texten! Kate Nash <3 jag.

Saker att se fram emot:
  • mitt och amis drinkjobb på lördag, bartenders i en nyrenoverad takvåning med inomhuspool och bar på östermalm med 100:-/timmen!
  • stan med bamse imorgon!
  • vecka 19-20!!!
  • italien!
  • putte i parken!
  • london med malin och belinda
  • min och vickys dejt med snyggot på t-banan, då vicky ska vara otrevlig (hon har p-vän) och jag ska vara charmerande!
Man ska alltid se det ljusa i livet. Man ska försöka i alla fall.

S.

susanna, 27 april

Okej, men det här med valborgs-grillfest går ju bra.

I teleluren:
swu: tjena, det är susanna.
pänk: hejhej!
swu: jo jag undrar lite bara, kunde du komma på grillfesten på ons för jag behöver ju veta det snart...
pänk: hm, ja, jag vet inte riktigt ska fråga mamma senare.
swu: jaha.. okej hejsvejs på dig då.

swu: halloj, susanna här!
peo: hejsan!
swu: jo,kunde du komma på grillfesten på onsdag? måste liksom veta det snart...
peo: vet inte riktigt än... kanske...
swu: mhmmmm, men då ses vi imorgon då din skit.
peo: ja hej på dig.

swu: tjenare tjenare, gode vän!
bel: hej på dig!
swu: undrar bara hur det ser ut för dig på onsdag, kan du komma eller?
bel: ja det beror ju på... hm, kan jag ringa dig senare?
swu: jaa.. det ska väl gå bra. adjö.

swu: halojsan! sushi här!
jules:men tjena!
swu: hur blir det på onsdag då? kommer du? vore bra att veta vilka som kommer liskom!
jules: nja, jag tror inte att det går faktiskt..
swu: nej men hej på dig då.

swu: tjenis polarn!
amli: hejhopp!
swu: du kommer väl på onsdag? måste veta hur många vi blir!
amli: jaa, alltså det beror ju på vad ebba bestä'mmer sig för eftersom vi hade bestämt...
swu: jaså du. trevligt, vi syns.

cicis telefon: pip-pip-pip-pip-pip...
swu: FAN!

swu: hej bamse!
bamse: hej sushi!
swu: kommer du på onsdag?
bamse: jap!
swu: fint, vi ses!

Så hittils är det alltså jag, bamse och en jävla massa frågetecken.
Det ska bli kul hörni! Det får vi göra om snart!

S.

susanna, 27 april


Med våren kommer vårgarderoben! Älskar att leta igenom de överfyllda lådorna efter hidden goodies, glömda i all vinterhast, alldeles dammiga och sorgsna... Nåväl! Dessa plagg hade jag helt glömt bort:

Typ: Kjol
Från: Åhléns
Historia: Köpt sommaren 2007 när jag jagade present till a-k. Sanningen är att den här ursprungligen köptes till henne, men jag älskade den för mycket så hon fick en klänning från att. istället :)

Typ: Top
Från: Marknad
Historia: Ett stressköp från när jag var i Rom för exakt ett år sen, som sedan blev en sommarfavorit


Typ: Kjol
Från: Okänt
Historia: Mammas kjol som jag snodde sommaren 2007 för att göra om eftersom resåren är helt slapp. Glömdes bort i sommaryran.

Typ: Klänning
Från: Okänt
Historia: Belindas barnklänning som jag fick sommaren 2007 för att jag trodde i min yra att den skulle gå att använda på nåt sätt. Nu kom jag på kjollösningen!

Typ: Klänning
Från: Okänt
Historia: Hittades i en stor träkista sommaren 2007. Lite magiskt va? Använde den hela sommaren, älskar sailorstuket och att den troligen är från fyrtiotalet eller nåt! Känns äkta!

Typ: Kjol
Från: Indiska
Historia: Jag och min kusin brukade alltid köpa "tvillingkläder" varje sommar när vi var små. Detta är plagget från sommaren 2004.

Typ:Topp
Från: Vila
Historia: Mammas som hon gav mig förra sommaren för att urrigningen var för vågad. Måste användas med linne under.

Typ:Shorts
Från: Gina Tricot
Historia: Fick de av en motvillig belinda sommaren 2007eftersom de var alldeles för små för henne. Dem användes nonstop under sommaren för att de är så otroligt bekväma och passar till allt! Tror att jag och B klottrade lite kärleksförklaringar under uppvikningen också :P Lite trånga på mig nu men de funkar.

Typ: Kjol
Från:H&M
Historia: Köptes till skolavslutningen 2004. Fy vad stolt jag var, den kunde stå ut när man snurrade! Även nu är den görfin, med resår så den blir väl aldrig för liten egentligen?

Åsikter danke! Vad är användbart och vad ska hållas minst fem mil ifrån mänskligt liv?

S.

lovisa, 27 april

heeej,
som susanna skrev så är jag just nu magsjuk typ, har inte spytt men, nått sånt.. så jag har legat i soffan nästan hela dagarna, ´jag kommer troligen vara hemma ifrån skolan imorgon och vara sjuk, så jag kommer inte ha sådan stor lust att skriva blogg. men jag kommer tillbaka när jag känner mig bättre.
förresten, ändrade planer för valborg, blir inte sthlm utan det blir nog håkan och torgnys sommarstuga i filipstad förhoppningsvis !

L.

susanna, 27 april

Hello folks!

Kan meddela att lovisa ligger hemma och ar magsjuk och har darfor inte bloggat under helgen. Stackars liten hannipaj.

De sma liven behagade vakna kl halv 5 kan jag meddela. MMHHHMM VAD SOTT.

Tydligen sa skulle inte ami hjalpa till pa vernissagen i alla fall, typiskt! Hade verkligen behovt komma ivag lite, kanner mig sa fet och ofrasch efter en hemmahelg! Ska nog duscha och ringa belinda snart, om hon inte ar upptagen!

Hm, den dar nya tv-serien scarlet pa fyran verkar ganska intressant, handlar om en filmstjarna osm kommer fran ingenstans med en hemlighet... Nan som vet om den ar bra? Later spannande tycker jag!

Nu borjar korslaget (reprisen) det har jag aldrig sett forut! Det ar ju ganska kul :D

vintern rasat ut bland vara fjallar!

S.

susanna, 26 april

Har tankt pa en sak. Varfor finns det inte sommarmust egentligen? Det tycker jag sannerligen borde uppfinnas, sahar skulle Sushs specialsommarmust se ut
:
image207

Forhoppningsvis finns det nagon annan som ocksa hejar pa min ide som har photoshop (inte pa den har datorn) som kan (mycket som!) gora ett eget forslag! Lanka till ditt blogginlagg bland kommentarerna om du antar utmaningen... MOAHAHHAAH! (det passade sa bra dar)

S.

susanna, 26 april

Ar sa javla sugen pa nan sahar riktigt javla sot barndomslask nu.
image203image204image206image205
Vilken valjer du? Sockerdricka, hallonsoda, trocadero elelr hederlig gammal cola?
Sjalv skulle jag kunna doda for en trocadero, doda!

S.

susanna, 26 april

Halloj! Sitter vid mammas dator sa jag har inte de dar tre sista bokstaverna i svenska alfabetet.

Ar ganska slut efter barnvaktning av smaskitar, och eftersom smaskitarna behagar ga upp vid sex-halvsju pa morgonkvisten sa ska jag knyta mig snart. Maste ursakta otroligt trakig bloggning under dagen, har mest fipplat med designen! Vad tycks?

Imorgon ska jag pa nat satt hjalpa ami pa hennes latsaspappas vernissage, fick jag sms om nu i alla fall, hoppas hon hor av sig mera :o

Ogonen kippar och kudden kallar. Godnatt.

S.

susanna, 26 april

Tjobaaaa

Hemma nu, bytardagen var väldigt trevlig. Fyndade underbaaraa klänningar - ja till mina småsystrar alltså. Jag är väldigt shoppingsugen, vill ha klänning!
Justeja! Onsdag blir en väldans trevlig dag, grillfest hemma hos mig. Hittils ami, julia, cici(?), ebba(?), bamse, angelica(?) och belinda(?)
Lite väl mycket frågetecken... Sms:a om du är sugen :)

Vad ska man ha på sig då? Lite avslappnat jeansshorts och nån sommartopp eller sommarklänning? Hmmm, ska nog ta mig uppåt för att testa lite!
Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina småsyskon. Nu ska jag äta sura körsbär.

Tjingeling

S.

susanna, 26 april

Good morning!

Idag ska jag och vicy iväg på bytardag! Det är ungefär det top 3 roligaste man kan ägna sin lördag åt, jag svär. Det brukar anordnas av kyrkor eller annat, men det går i alla fall ut på att föräldrar vars barns kläder har blivit för små skänker kläderna till de som  anordnar bytardagen och alla som skänker till bytardagen får ett nummer som alla kläderna märks med. Sedan storleksordnas kläderna och läggs ut på bord i nån lokal dit alla föräldrar som fattat tjusningen med detta , vilket är många numera, går för att fynda katvig-dressar för 10 spänn, eller nike skor för 15, eller varför inte en oshkosh-klänning för en femma?

Men jag och vicy är ju inga amatörer. Nej nej. Vi har en supertät taktik. Först och främst dumpar vi själva bärarna till kläderna nån annan stans - barnen alltså. Sen har vi med oss ikea-plastbagar, två var, och är där en halvtimme innan de öppnar för att få en garanterad plats i kön (när de öppnar ser det väldigt myckt ut som ni vet det där vänner avsnittet när monica phoebe och rachel ska köpa en bröllopsklänning på 50%-rean) När vi är inne i själva byggnaden särar vi på oss (soundtrack: james bond sountrack) en springer till agnes avdelning och en springer till alice. Först tar man ställningen med klänningarna, där de verkliga fynden görs. Råkar man skymta något randigt as in polarn och oyret är våran regel att man tar det för det brukar alltid vara prisvärt för vicy att sälja vidare och tjäna en tvåhundra på't.  Efter en två timmar eller nåt så skickar man ett sms och samlas för den stora genomgången av kläder man valt i ett ganska lugnt utrymme bakom som vi hittat.
Sedan tar vi en sista runda, kanske dragkamp om nån polarn och pyret-mössa innan vi beger oss mot kassan. Brukar väl bli uppemot en 7-800 kanske.

Önska mig lycka till!

S.

susanna, 25 april

Såhär såg jag ut denna fredag:
image197

-kjol, 2hand i paris
-bälte, 2hand i london
-tröja, monki
-väska, 2hand i karlstad
-skor, converse

Jojosemänsan. På idrotten var jag så BALL för jag klarade hela kunskapsjoggen utan stopp! Första gången ever, jag var först bland tjejerna :D Fatta vad jag har blivit FIT sedan friskis och svettis! BEach 08 here i come:D

Sedan låg jag och solade med angelica sara anna klara och beatles. Eller jag solade i a f, innan det var ut å springa igen med ami! Fan vad stolt jag blir när jag läser det här :)
Efter skolan så åkte angelica med hem till mig och hon såg ut såhärimage199

Då tänkte vi innan vi gick ut på balkongen för att steka att IDAG, goda vänner ska vi följa min fit-linje och vara VITAMINnyttiga. Då ordnade vi denna sköna lilla picknick bestående avimage200
- wienerbröd, konsum
- saft, willys
- salt pastiller, arlanda
- digestivekex, willys
- fruktsallad alá pänk och sush!

Fruktsalladen var lite banan, lite äpple och lite apelsin, nerdränkt med oboypulver, grädde och spcker som vi sedan ställde i ugnen (ohoj och sodastreamad oboj va varmt det var!)
Efter en liten incident involverande flygande saltpastiller och en granne som kliar sig i huvet så var det dags att cykla till träningen. Eller till norra sköndal. Då kände jag mig plötsligt inte lika fit längre, så jag dumpade angelica vid horisontv'gen och hon fick ta bussen till norra sköndal och mlta mig där. Laterierna höll i sig, jag gick in för en het omgång quadrapop efter halva friskispasset men vafan, den där supertanten (cicis gamla rektor, fo yo info) kan verkligen få en att känna sig en gnutta underlägsen!

Nu ska jag och vicy hyra film, köpa troci och bara liiite, liiite sura körsbär och geléhallon. Alltså samma nyttiga vitaminlinje kvällen igenom! GOGO!

S.

susanna, 24 april

http://remotecontrolface.blogg.se/1208896138_det_kan_man_ta_och_sk.html#comment
http://hochj.blogg.se/1208969652_mina_vardagslyckor.html#comment
http://amicec.blogg.se/1208965069_pluggis__glad.html#comment

Hm, här ger man tydliga beskrivningar om att länka till inlägget med vardagslyckor om man antog utmaningen. Det var tydligen svårt för mina kära vänner. Allt ska man få göra själv. Det är ett hårt liv.

S.

susanna, 24 april

Jag måste bara få skriva av mig lite - checka den här bilden:
image196

Gissa vad? Mufs årsmöte! Kan ju lugnt säga att det inte försvagar mina fördomar om moderater - hur bra är det egentligen att vårat land styrs av dessa bakåtslickade burberryprydda uppblåsta typernas föräldrar?
Nu är jag förvirrad. Jag trodde faktiskt att det bara var en fördom att moderater ska vara överklassnobbar.

S.

susanna, 24 april

Förlåt mig min usla bloggning under dagen, men jag junde bara inte MED att sitta och huka mig över datorn en dag som denna!


Jag har i alla fall under dagen legat och solat, utan solskydd såklart, tänkte jag. Men sen kom mamma hem och fick panik över mitt tunan skinn, "men det är ju bara april" sa jag men tji fick jag då! Tydligen så är ozonlagret som tunnast då, så på med skydd gott folk! Jag har jätteröda armar och axlar! Resten av kroppen däremot är brun och najs, underbart! Gjorde en spellista på min iTunes med bara underbar sommarmusik, som ska rulla under alla sommarens grillfester var det tänkt. Första är planerad 30 maj, juho!

Såhär såg jag ut när jag sprang mot teatern:image192image193

- kjol 2hand (lisa larsson)
- body monki
- halsband pub
- kofta h&m
- väska 2hand
- skor converse

Har gjort allt utomhus idag! Det är lite symboliken i min utomhus-outfit-bild :)

S.

lovisa, 24 april

tjääääänare!

idag har jag varit jävligt sommrig, har varit det hela veckan! det här fiina vädret, hoppas det håller i sig, i alla fall tills på söndag!

enligt SMHI så ska det vara MULET på söndag, idiotiiiiii! enligt tv4-vädret ska det också vara mulet, skiiiit! men uuusch, det verkar som om det fina vädret slutar på söndag, det ska bli mulet och regn enligt passagen. enligt DN målningt med uppehåll! liite bättre iallafall! haha. jaja, men imorgon blir det i alla fall sushi-kväll! yippai, myys med hela tjej-gänget, jag, maya, lina, emelie, elin, amie, stålis, bea, hanna, jennifer som ska vara hemma hos amie, myselimys!
mycket kärlek

L.


susanna, 23 april

Är hekt utslagen efter en lång men härlig onsdag.

I skolan jobbade jag, julia, cici och ami utomhus under den klarblåa himlen utan minsta moln. Behlver jag säga att det var underbart? Det känns så sjukt att julia faktiskt ska sluta, utan henne kallnar kaffet... Det kommer bli som ett hål i mig, jag blir tårögd bara jag tänker på det.

Efter skolan var vi först i bilen en timma, jag fick mig ett litet utbrott som nog fortfarande ekar över plan 3... Sen åkte jag hem till belinda för en heldag! Vi låg ute på gräsmattan, lekte med hennes epilator och hoppsan sa - varning för att luta er över benet ni rakar, eller epilotareterar:P med utsläppt långt hår! Aj sa det och VIPS så var sushi halvflintis! Typ!
Sedan var vi på glassbilsjakt och köpte sedan 26 glassar av den hederliga gamla gubben. HÅhåjaja, tjock o gla är vad man ska va :)

Nu ska jag umgås med min mamma som just kommit hem från london!

S.

lovisa, 23 april

heyhopp!

jag sitter här och försöker plugga, skriver lite geografi. men det går inte så bra. men lite har jag skrivit, blir nog inget mer inlägg ikväll!
susanna dissar mig, som vanligt :O

L.

susanna, 22 april

Håller på att bränna en ny cd. Vi brukar nämligen ha "köksmusik" med musik som hela familjen får önska och som sedan rullar typ 24/7. Det är bara det att man tröttnar typ efter en vecka när man har lärt sig varenda låt, så nu är det dags för en ny med those dancing days, miss li regina spektor och mycket mer - gud va skönt att slippa den där gamla.

Har tänkt väldigt länge på vilka små detaljer i vardagen som gör en lycklig, för jag är en sån människa som verkligen tror på sånt, att det är såna grejer som gör en lycklig.
Här har ni mina vardagslyckor:
  1. när de släcker lampan på friskis (vila!!!:D)
  2. fulladdad mobil/ipod
  3. kläder man trivs i
  4. när hissen redan är där när man kommer hem
  5. när både du och bussen kommer sent till busshållsplatsen
  6. att kunna köra rakt över övergångsstället med cykeln och slippa bromsa för bilar
  7. planerad och rolig helg
  8. när man är förkrossad för att man missat favvoprogrammet och får reda på att det var inställt då
  9. att komma hem till prenumerationstidningen på eftermiddagen
  10. när man har tappat loggboken/skåpnyckeln och den finns i receptionen
Vad är era vardagslyckor? Skriv i din blogg och länka i kommentarsfältet!

S.

lovisa, 22 april

sush skrev ju sitt schema över sommaren, så jag tänkte att jag skulle skriva ner mitt närmsta schema!

just nu så är det ganska mycket med vännerna här i karlstad, myyys! vi ska fira emelie med att rida ut i skogen och fika, vi kanske ska ha sushi-kväll, cykla på picknick i stadsträdgården, sthlm över valborg, seeeen..

v. 19-20 är susanna här, bäst!
min lillebror/lillasyster kommer i mitten av maj!
lina a. fyller 15 år!
zachi fyller 2 år!
maya fyller 15!
dagen efter mayas födelsedag -6juni- är det picknickfestivalen med susanna!
skolavslutning typ 13 juni!
konfakonfakonfa läsning intensivt i 2 veckor!
midsommar mitt i all läsning!
sen är det konfirmation och dop!
förhoppningsvis arvikafestivalen 3 juli med mickis!
sen blir det france, 7-21 juli ungefär!
när jag kommer hem blir det putte i parken 31 juli - 2 augusti med susanna & ami! tror jag?
jag hoppashoppashoppas att jag kan tvinga med susanna på lars winnerbäck!
jag hoppas också att ag ska kunna trycka in london i sommarschemat också ? (a)

YIPPYHH! sommarkänsloooor!

L.


susanna, 22 april

Godday people and friends!
Nu sitter jag här och skypar med fiso, en helt vanlig och grejt eftermiddag alá susanna :)
Efter skolan åkte jag till stan med Vicky och Karro (http://cpsnutt.blogg.se) för att kika på balklänningar till mina små baldrottningar. haha, va dorky det där lät, men i alla fall så hittade både Karro och Vicky grymma klänningar. Sen var K tvungen att åka hem, så jag och V tjockade oss totalt och varvade mellan mcdonalds och godis. Fy skäms på mig. Det härligaste var ju ändå att det kändes som att vi vasr där jättelänge, men ända var jag hemma vid kvart i 4 i stråålande solsken:D Älskar att sluta 2!

Idag satt jag och julia och ami och cici å pratade om sommarlovsmorgon-programmen - så typiskt oss på nåt sätt, innan jul när vi var jättejuliga så diskuterade vi julkalendrar varenda dag, och nu när vi är somriga så blir det sommarlovsmorgonprat. Innan det hade jag haft en het diskussion om disneyfilmer med Julia och Ebba.

Jamen snälla -hur KAN man tycka att animerade är bättre, eller BÄTTRE GJORDA än de gamla klassiska tecknade?! Haham jävlar vad jag gick upp i högvarv då - ingen säger nåt om harry eller disney ffs!
Tuff-sushi!

Anywho.

Vi kom fram till att den bästa sommarlovsmorgonen var Badebodabo.
 Jag kom fram till 4 favoriter: Mormors magiska vind, Alarm, Vintergatan 5A och Badebodabo!
Fick såna sommarkänslor, kan riktigt känna julisolen strömma in genom fönstret när tamar kommer springande för att säga att sommarlovsmorgon börjar. Landet in my heart <3
image186
Förresten, vi älskade de här australiensiska programmen om typ världar som fanns genom speglar som alltid gick på sommarlovsmorgon förut. Vad har hänt med dom?
Och jag tyckte att Glenn skulle få Mira i Vintergatan. Inte Johan. Han var ful och mesig.
image187
S.

lovisa, 22 april

halåu!
idag spelade jag gitarr och sjöng för musikläraren, fick vg+ ! jag är nöjd, men hon sa att jag var för blyg med att sjunga, jag skulle ta i mer. i alla fall. sen har vi haft SO och jag och lina har jättestressigt! efter skolan tog jag bussen hem och hämtade zachi på dagis, vi var ute lite och sen gick vi in och kollade på top model sthlm! så jävla dåligt xD sverige wannabe amerika! nu sitter jag här och pratar med susanna i alla fall! skrälllllllllllllllllllllll.

lovisa, 21 april

image185
här står jag och my dreamboy hemma på vägen!

L.

susanna, 21 april

nu spelas: dischoe - those dancing days

Idag har jag varit i Farsta med ami! Hon tog sitt moppeprov, 33 av 35 rätt - grattis solis:D Sedan åt vi mjukglass och pommes frittes, pratade om bubbeltian minnen, samt sprang ikapp med bussen ;) Alltid lika mysigt med ami!

FICK MVG PÅ MATTEN SÅ JÄVLA SUPERGÖTT MOOOS :D

Nu ska jag dra iväg på cykeln till anette för att käka middag, senare blir det medelpass med jules :)

Kärlek och vårkänslor,

S.

susanna, 21 april

Min sommar hittils

6 juni: Picnicfestivalen med lovisa
8 juni - 15 juni: Italien med konfirmationsgruppen
15 juni - midsommar: sommar i city, konfaläsning
Midsommardagen: Konfirmation
Efteråt: london med lovisa, london med malin och belis, landet, belindas sommarstuga i en enda salig röra!
31 juli - 2 augusti: Putte i parken:D

Resten av sommarn vet jag inte, men en sak vet jag bestämt - det ska bli den bästa sommarn någonsin.

Jag är så fylld med lyckorus och sommarkänslor! Allt som fattas nu är en Ivar :)

S.

susanna, 21 april

image138

PUTTE I PARKEN 08
- håkan hellström
- maia hirasawa
- hästpojken
- those dancing days
m. fl

.. kommer bli bäst! Hittils jag, lovisa, julia och ami - GRRRRYYMT:D

S.

susanna, 20 april

Min drömkille:
image184

Huvud från Victor Axelsson (ivar i linas kvällsbok)
Mage från Adam Brody
Ben från Zoo Village
Skor från Converse

Man skulle egentligen bara kunna lägga in en bild på Harry Potter också, men det är nog lite roligare såhär. Ser ni en sån här - låt oss kalla honom Ivar (det är en sån jag vill ha) får ni gärna slå en pling!
Hälsningar "Trött på hårvax!"

S.



susanna, 20 april

Godday.

Ganska nyligen hemkommen från musikalen "Something's New" av Nybodas musikklasser. Den var görbra, speciellt en liten .. pudding.. roar...

Det här vädret gör en lycklig. Lycklig lycklig lycklig. Och kär. Kär kär kär. I typ allt.
Nej, nu ska jag ta och klista ihop min drömkille på photoshop. Jamen jag får väl helt enkelt skriva ut honom på jääättestoort papper eller nåt, eftersom ingen annan verkar duga! Så får det bli!

Ni får se snart.

S.

lovisa, 20 april

hej alla våriga människor!

igår så kom amie, maya och lina hit! det var väldigt mysigt! dom kom hit någon gång på eftermiddagen och vi gjorde make-overs, gå in på min bdb om ni vill se maya som fjortis (http://lovisawallden.bilddagboken.se) sen så var det grillning, mumsi! när vi hade ätit upp och var mätta sprang vi ut och hoppade studsmatta -som äntligen är uppe nu!- jättelänge! sen när klockan var typ halv 10 cyklade vi till konsum så jag kunde köpa candy till filmkvällen. när vi kom tillbaka kollade vi på "this is england" med maia och lina! den var braaaa. sen så började vi kolla på pan's labyrint men den började hacka så vi gick upp och la oss och kollade i skolkatalogen istället! när vi vaknade var det soligt ute och vi gick ner och åt frukost, sen kollade vi klart på pan's labyrint , den var braaaaa! men lite leeski (a). sen bakade vi kladdis och fikade med mamma, kerstin, zachi och lina! myyyyys, vi satt ute på stenen på gräsmattan i vårsolen -som känns som sommarsol- och det var så skönt! sen städade vi lite på rummet och sen åkte dom hem!
det var en jättemysig helg och jag lääääängtar till nästa!

516830-183

pössi

L.

susanna, 19 april

image182
- blus från ellos
- kjol från topshop
- skor från converse

Hm. Idétorka. Vad önskar ni mer av i bloggen?

S.

susanna, 19 april

haloj :)

Igår blev en bra dag. Såhär mysigt var det på träningen image180
Och såhär mysigt hade jag och lillpyret det igårimage181

Idag har man lärt ett annat lite mindre pyre att cykla! Agnes har fått en illrosa cykel, så j-ä-v-l-a söt när hon cyklar omkring där bland alla skejtare på cykelbanan...

Väntar på samtal från belinda, ikväll ska vi som sagt ha ockväll. Imorgon blir det sickla antagligen. Och plugg och städ. Höhö, vi får väl se hur det blir med den saken...

Chill pill!

S.

lovisa, 19 april

GOD MORGON!

amie svarar inte på mobilen :O bajsunge!

nu ska jag ut och cykla, piss

L.

lovisa, 18 april

Maya: ....Aaa, och vi kom in där och var värsta lantmännen, också hade dom skithög musik och allt!
Jag: Jaa, dom har ju typ värsta dj där och allt!
Emelie: Vart då?
Jag: men typ en stor affär med massa.....
Emelie: har dom dj på lantmännen!? :O






HAHHAHAHAHAHAHAHHA.

tror inte alla fattar men, hahaha, det är kul om man gör det !

natti på riktigt

L.

lovisa, 18 april

heyyyy,
det här får nog bli sista inlägget för ikväll!
jag har kollat på talang 2008 och berg flyttar in, ätit popcorn och druckit saft! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om talang 2008, är det ett bra program? jag måste i alla fall säga att jag tycker att det är ganska underhållande, det finns ju många talanger i alla fall plus att juryn är inte lika elak som idol-juryn, det behövs ju egentligen inte liksom. är det någon som kollat på talang, för SHITTTTTTTTTTTT vad SNYYYGGGG SEBASTIAN KRANTZ ÄÄÄÄÄÄÄÄR , och han kan sjunga och spela gitarr, seriöst, kom hit !!!!!!!!!!! mmhhhhh ..

ja, vad tycker ni, är sebastian krantz snygg, och är talang 2008 ett bra pogram? ingen kan i alla fall säga att berg flyttar in inte är underhållande !

nattipuss

L.

lovisa, 18 april

God kväll!

Nu skriver jag mitt tredje inlägg om vardagen, ska snart gå ner och kolla på talang tror jag , och berg flyttar in, nya favvo-pogrammet! så jävla kul, det är ett tips, det går på 4:an klockan halv 10 tror jag!

Imorgon kanske det kommer över lite tjejer förhoppningsvis! vi får väl se, men jag ska ringa dem imorgon.

image179

L.

lovisa, 18 april

Hey!

Jag måste bara berätta om igår för det var en bra dag!
Vi var i skolan och hade massa tråk typ, det var ju torsdag så vi slutade tidigt och orkade inte vänta på skobussen i typ en timme, så vi bestämde oss för att börja gå på edsgatan! sen satte vi oss för att vänta tills skolbussen åkte förbi, och då vinkade vi som galningar, och vi fick åka med!
     

Sen gick åkte jag med lina hem då, det var så vårigt och bra så vi sprang barfota i gräset och sprang runt och snurrade och hoppade och allt var väldigt mysigt! Vi åt mat och sen så cyklade vi iväg till vallargärdet, till håkan och torgny. vi tvingade med dom ut och köpa glass och sen gick vi omkring på vallargärdet, gungade i kompisgungan! sen såg vi olle och förföljde han och hans (som inte var hans) hund! och bla bla bla, sen vid typ halv åtta hämtade pappa mig, hela dagen var myyyyyyyyyyyys myyyyyyyyyyyyysmyyyyyyyyyys och vårigvårigvårig!!!
      

mmmh, älskar våren!

L.

lovisa, 18 april

Hejhej gott folk!

Här sitter jag och jag försökte nyss få susanna att gå in på skype men hon svarar inte på mitt sms. ska ringa henne snart! idag har jag varit allmänt trött och sur, för alla prov stressar sönder mig! Jaja. Efter skolan så skulle jag ta 16.05 bussen från universitetet så jag orkade inte åka in till stan, så jag skulle stanna på krp med lucia, sen träffade vi maria och dilvin, sen fick lucia typ assos glass, fast jag och maria åt typ upp den. dilvin ville inte ha, galning ! Sen så gick vi mot universitetet, sen gick dilvin hem till sig och jag lucia och maria gick vidare, sen kom min buss och jag åkte hem!
image164   image165   image166
fina lusicmusic skrattar åt            miiiiiiiiija som äter päronglassen medans            jag försöker ta kort på divlin

tack för sällskapet tjajor!

L.

susanna, 18 april

Hemma! Yeah, jävligt gött att vara hemma klockan två ska ni veta people :D
Jag ska snart dra iväg på träning, medelpass idag. Jag börjar bli så jävla bra på det där alltså.

Såhär ser min helg ut:
Fredag: Träning med jules och persilja, sedan kommer ebba och slafar hos mig :)
Lördag: Först vårmys med peo, sedan kommer belis och har ockväll med mig. Säsong 4. En sorglig kväll.
Söndag: Yoga:D


Nu ska jag nog ordna mig en rektig susanna eftermiddag med vänner (tvprogrammet) och te. Jag skriver mer och roligare framförallt när jag kommer hem! Puss på er!

S.
p.s nu har även mina mobilhörlurar gått sönder! Känns sådär!

susanna, 17 april

Hej människor!

Nu är jag hemma från teatern, det var väldigt trevligt. Jag och mysan flummade runt som vanligt, idag blev det mest snack om vänner och scrubs (DANTE =JD SÅ JÄVLA HÅRT!!!:O) och så kände vi att 'nu är det dags att röja det här plejset' så vi körde GO CRAZY i rekvisitarummet. När vi var klara där såg vi ut såhär:image157
(hur lyckas båda se cp ut på samma bild? vi som är så vackra!)


Har gått och suktat efter de där klänningarna varje torsdag i några veckor nu, en sån äkta prinsessklänning har jag alkdrig haft poå mig! Mössan var liksom pricken över i:t!

Sedan henkade jag my på tunnelbanan än bit, och jag måste bara få påpeka hur lätt det är att prata med henne! Hohojaja, det kan man inte tro när vi har träffats tre timmar en gång i veckan, men jag vet inte, det klickade nog från första stund (typ augusti) mellan oss i think. Kärlek till dig Mysan! <3 http://remotecontrolface.blogg.se

Nu så ska jag ringa ami och lovisa , om det inte blir för sent, för först ska jag ju ta min vanliga bloggrunda:D Skojsigt värre!

S.

susanna, 15 april

Prov
Dagens aaautfiit :D (ni får vrida på hövve, jag glömde vända den på mobilen innan jag la in den på bloggen. Sorry)

-rosetttröja från nån affär i london
-halsband, vet ej
-linne vet ej
-strumpbyxor, vet ej

Hoppas det var givande :)

S.

susanna, 15 april

Tjo!

Kom precis ner efter en underbar eftermiddag alá sush - 'friends' ostmackor och äppelte. I love it. Jag ska alldeles strax åka in till teatern, men först ska jag lämna tillbaka en klänning åt vicy samt köpa en chokladmuffin. Jag är så sugen att jag håller på att dö!

Förresten - provet gick ok. Moahaha ..
Prov

S.

P.S VÄRLDENS STÖRSTA TACK TILL VÄRLDENS BÄSTA AMI som assisterade under provet via sms! :D vet nu att man mäter enrgi i joule och hur solceller fungerar :)

susanna, 17 april

Måste skriva meden hand. Det är svårt, men vad gör man inte för att få lyssna på those dancing days? Fjärde paret hörlurar som är paj nu, de första var mina vanliga ipodhörlurar som gick tusen bitar, de andra tog jag från en freestyle som hade en lång och en jättekort, så man var tvungen att sätta ipoden i bh:n, sen gick dom sönder, då köpte jag ett par på elgiganten - trodde jag. Det var inte hörlurar, det var hörlur. En alltså. Vad fan ska man med de till? Sen hittade jagett par hemma, men dom var redan sönder, eller, man masåte hålla ipoden i en speciell vinkel snett ovanför vänstra örat, så hör min lite knastrigt ljud. Men då måste man skriva med en hand. Det är jobbigt.

Dags att köpa nya hörlurar, maybe?

Idag är det dag P. P som i Prov. Uschianemejen, men jagtrior jag kan det mesta, ska plugga ltie mer på parallelkoppling och växelström nu. Och skälla på alexandra (bibliotekarien) som kallar mig elisabeth.
 Det är ett hårt liv, men nån måste ju leva det.

S.


lovisa, 16 april

just nu sitter jag och lina i biblioteket och skriver so arbetet om schweiz. det går ganska bra faktiskt, och i eftermiddag ska vi fira våren med att köpa glass har vi bestämmt. blev ingen simning med emelie för hon kunde inte!
nu måste jag tillbaka till arbetet för vi slutar om typ tio minuter, ha en super vår-dag för det kommer jag!

L.

lovisa, 16 april

jag sitter här och ska snart borsta tänderna och sen sticka upp till bussen! idag ser det ut att bli grymt fint väder har i lilla karlstad, det har kommit vitsippor längs vägen, och igår när jag var påväg hem så såg jag tussilago som hade blommat fram! det är så himla fint på våren, jag älskar det, och man känner bara hur sommaren snart är påväg!
har ni vårväder hos er?

L.

lovisa, 16 april

under den senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket på gymnasielinjer.
just nu vill jag väldigt gärna bli fotograf, men jag vet ju inte vad jag vill om 5 år. jag vill gå media eller musik, men om komvux tas bort och jag helt ändrar intresse för det här med foto och vill helt plötsligt bli någonting som man måste ha universitetsutbildning för så kanske jag inte har förutsättningarna för att komma in på universitetet. nästa torsdag -om drygt en vecka- så ska vi på gymnasieforum, det ska bli intressant att få reda på lite mer om de olika linjerna. kanske ändrar jag helt min uppfattning om allt och ändrar intresset för estet och media. men jag tror att jag är ganska säker på vad jag vill!
ja, det är svårt! susanna vet jag i alla fall ska bli skådespelare, så henne kommer vi förhoppningsvis se mycket av på stora scener och tv-skärmar!
vad vill ni gå/vad går ni för gymnasielinje?

L.

lovisa, 16 april

Nu har jag suttit och kollat runt på lite snygga bikinis till stranden i sommar!




1. röd blommig, supersöt bikini från topshop, £24.00 d.v.s ca 287 svenska kronor.
2. en regnbågsrandig trekantsbikini, också den från top shop, samma pris!
3. en färglad gullig knytbikini också den har samma pris och kommer ifrån topshop!
4. hypersöt blommig och färgglad bikini, samma affär, samma pris!
5. den sista gulliga bikiniöverdelen kommer -faktiskt- ifrån lindex och kostar 129 :-

jag skulle gärna strosa runt på stranden med de här sötingarna, för mig som inte har sådär jättemycket pengar får det nog bli den från lindex med någon svart underdel, vilken var eran favorit?

sommarsugen -som alla andra i guess-,

L.

susanna, 16 april

Tjobaa

Jag pluggar no och pratar med lovisa på skype, tänkte egentligen bara posta lite najs bilder från min cykeltur ganska nyssens!


VARNING: Don't photograph and drive! Det är LÄSKIGT :O, höll på att köra ner på motorvägen!

S.

lovisa, 16 april

häy,
nu har sitter jag här och pratar med susanna på skype. skräll. och jag måste snart hänga lite tvätt och plugga lite, men jag orkar inte.. blä! ska skriva något skojigt inlägg till innan jag sätter igång tror jag!

L.

susanna, 16 april

MEN VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!? Provet är imorgon och DET ÄR DAGS ATT SÄTTA IGÅNG PÅ ALLVAR :@

Skäääääääärpniiiiiiiiing!

S.

susanna, 16 april

Hej everyhopa,


Fick sån sommarlust att jag var tvungen att föreställa mig lite olika scenarion.
Vilken sommar vill du ha?


Scenario 1: Stadssommar

image136
Soundtrack: Those dancing days - those dancing days
Månad: Juni
Du och en nära vän har ligger i en park och tar en paus efter intensiv shopping på götgatan. Du har fyndat ssolglasögon och diverse 2hand fynd. Nu ligger ni på gräsmattan och pratar och skrattar om kvällens grillfest över en coca cola. Nu ska ni gå iväg och köpa bland annat jordgubbar till grillfesten, innan ni sätter er på bussen och skyndar hem för att förbereda det föräldrafria huset för alla roliga gäster som ska komma. Solen steker i ryggen och ni längtar verkligen efter badet som väntar hemma. Du har på dig jeansshorts och en tunn blommig topp, samt lagom klackade skor och en liten väska slarvigt slängd över axeln.


Scenario 2: Festivalsommar

image138
Soundtrack: Fluorescent Adolescent - Arctic Monkeys
Månad: Juli
Du är precis hemkommen från veckans bästa konsert av ditt favoritband. Glada grupper nynnar på musiken och kvällssolen lyser fortfarande starkt. Du fräschar upp dig lite och slänger en tunn kofta över axlarna innan ni drar ut för att dansa och träffa gårdagens span. Han har stora gummistövlar, slitna jeansshorts och en tisha, och lite björn gustafsson utséende. Han och hans kompisar känner igen dig och dina kompisar och ni går tillsammans och kommer lite närmare varandra, byter mobilnr osv.

Scenario 3: Lantsommar
image139
Soundtrack: Newfound lover - Smala Sussie
Månad: Augusti
Du och dina vänner har kollat på erat favorittvprogram som ni följt hela somaren. Efteråt lägger ni handdukarna på axeln, och springer ner till cykelståndet. Solen håller just opå att gå ner och färgar hela världen rödrosa. Björkarnas ljusröda löv silar ljuset när ni skjutsar varandra upp till en annan kompis för att ta med henne ner till sjön. I nerförsbacken börjar alla sjunga signaturmelodin till erat tv-program, och ni skrattar och tjoar så att de ekar över de tysta markerna som annars bara vibrerar av syrsorna.
När ni kommer till eran brygga springer ni och hoppar i. Det ljumma vattnet svalkar och efter mycket plaskande går ni opp på bryggan och dricker den medhavda chokladen. Ni har handdukarna omkring er, ser solen gå ner över den hemvana sjön som nu ligger stilla med endast krusningar på vattenytan som minne från erat badande. Ni pratar om sommarn som blev den bästa nånsin, och diverse problem med olika vänner.

Scenario 4: Chartersommar
image140
Soundtrack: Beautiful girls - Sean Kingston
Månad: Juli
Du ligger i solstolen oc läser din absoluta favoritbok. Solen börjar att bränna din redan brända rygg och du förstår att du måste kasta dig i vattnet snart, men boken är för spännande. När den är klar, efter ett lyckligt men cliffhanger-slut. Du och din kompis skrattar åt din uppskrämda min (boken) och sedan vadar nmi ut en bit i det turkosa vattnet innan ni kastar er ut, och ligger och flyter på madrasserna ett tag. En kille i din ålder visslar och vinkar in er mot land. Han har stora bruna ögon och lockigt hår, och ett stort léende på läpparna. Ni träffade honom och hans kompis igårkväll, och ni är lite flirtiga mot varandra. "Hej!" ropar han. "Får man bjuda på en glass?" Ni går upp och möter hans kompis, som tyckte om din kompis. Sedan sitter ni och pratar och skrattar hejdlöst över en glass och efter en snabb kyss bestämmer ni er för att ses igen. Hoppfulla går ni hem förbi de skräniga gatorna med varm varm kullersten och mysiga restauranger för att gör er i ordning på hotellet.

Okej, dags att plugga. Helt somrig och pirrig i hela kroppen,gud vad jag längtar!

Sommarkramar,
S.


susanna, 15 april



Det verkar vara en trend bland mina vänner att lägga upp filmer på ellen degeneres-ungar. Här har ni min favo, jag har alltid varit svag för glupska barn. Måste varit för all tid man spenderar med belinda, haha xD

"there was chocolate.. and cookies... and crisps... and chocolate..."

S.

susanna, 15 april

Tjo!
Efter senaste inlägget sprang jag upp till mitt rum. När jag kom ner såh jag ut såhär:

(klänning från rokit - 2hand i london
lila strumpbyxor från h&m
bälte från rokit
vita converse
skinnjacka från carlings
väska 2hand)

Sen åkte jag in mot staden för att gå på jakt efter marimekko klädur. Jag provade dessa gullingar:


(tänk bort bh-bandet på baddräktens rygg!)

Egentligen var allt görsnyggt, men under coaching av lovisa (som faktiskt är med på bilderna i form av telefonen, har upptäckt att man kan göra grejer, typ ta kort, SAMTIDIGT som man pratar! görgrejt!) så lyckades jag bara köpa baddräkten! Kom på att man även kunde använda den som body i sommar, tycker om mönstret:) Men då var jag ju tyvärr tvungen att kööpa en axelbandslös bh, som jag även är i stort behov av för mina andra bodysar. Eller det är bara en, när jag tänker på saken. Men sush löser allt! Det var nämligen foundationfläckar på bh:n jag valde ut på lindex, (btw, hur lyckas man med det? hur mycket knullar man runt om man tycker det är nödvändigt att ha foundation på brösten?!) och då när andra tänker "men fy vad eklit" tänker sush med sin superhjärna - "aha! prisavdrag, minsann minsann!" Så jag fick till 20% av en tjurig kassörska, go go!

Är nöjd med min dag. Mycket blogg och lite plugg. Like old days (A)

S.

lovisa, 15 april

Hejsan!

Jag kan inte skriva om något annat än om det underbara vädret ! idag när jag gick av skolbussen var det lite molnigt men när jag gick på vägen så sprack himlen upp och solen spred sig över hela himlen! så himla fint blev det, som tur var så hade jag kameran i väskan så jag tog självklart upp den och fotade de nya vitsipporna som har trängt upp sig ur jorden ! när jag trodde att det var som bäst ringde susanna! det var helt underbart att gå där på grusvägen med kameran i handen och susanna i öronen :)
när jag kom in öppnade jag fönstret och satte på elin sigvardsson och kände vårvinden blåsa in genom fönstret. jag satt lite vid datorn, sen pluggade jag men såg kameran och solen och kände bara att jag kunde inte låta bli, jag sprang ut och knäppte lite bilder till och sprang runt och var helt lycklig ! jag kopplade bort matteprovet, franskaläxan, engelskaläxan och hela jävla jobbiga skolan! fan vad jag älskar våren. om vi får sånt här väder v. 19-20 sushi , så kommer det bli världens bästa veckor! mmh.
nu sitter jag och snackar med susanna på skype men ska JÄVLAR jag såg att klockan var mycket!! jag har ju missat 2 ½ men :( jaja, men jag ska snart äta mat. men först ska jag lägga upp bilderna jag tog idag! eller en del iaf!




L.

susanna, 15 april

Hej här avr jag igen.

Här skall man kolla lite vad det har skrivits om marimekko kollektionen - och vad ser jag? Den släpptes ju tionde april!!! Hur KAN man vara så inihelvetes dum!? Jag brukar ju ha koll på sånt här! GR!

Arg som jag var ringde jag i panik till hms kundtjänst och humöret går upp igen! Tydligen finns jättemycket kvar i butikerna! Så nu bär det in till stan för att plocka upp lite favisar för lets face it - nånting säger mig att jag inte kommer nån vart med mina pluggerier.

Juste ja. Jag bryter mitt kort löfte för eftermiddagen. Jag börjar ångra lite att jag sa åt alla mina vänner att de fick slå mig hur mycekt de ville om jag köpte nåt på kortet. Nej, men lite blåmärken får det vara värt. I want that baddräkt!:D

Hej på er,

S.

susanna, 15 april

Jag måste ha blivit VÄLDIGT påverkad av att läsa min gamla blogg, för nus kriver jag plötsligt massa modeinlägg, och så läste jag ett inlägg som jag skrev i december - marimekko ´@ h&m! Kommer precis ihåg hur jag tänkte när jag skrev det, det skulle komma i slutet av april - evigheter!

Men POFF, nu är vi där! Och det hade inte kunnat komma lämpligare enligt mig! Härliga sjuttitalsstukiga mönstrade - forfarande med marimekkos charm men också med hm's användbarhet. Alltså, kläderna är användbara! Checka in den på http://hm.com och sedan Inspiration. Kollektionen heter A tribute for marimekko.

Mina favisar:


(shit, jag diggar badräkten! Kommer passa min friskisslimmade kropp i italien, yes?:D Fan, jag ami julia och cici kommer vara hetast beach 08!)

S.

susanna, 15 april

image102image103

Vad tror ni, skulle jag passa lika bra i såna hrä byxor som http://lisaplace.tjejsajten.se? (min stilikon, för övrigt)
Eller känns det lite passé att komma med det nu? (just de här kommer från hm.com)

Behöver jag säga att pluggandet inte går så bra?

S.

susanna, 15 april

Naaw, har just kollat igenom alla inlägg från min gamla blogg http://mestmode.blogg.se Gud vad jag saknar den ibland! Fast det är visserligen mycekt skojigare att ha den tillsammans med min fisunge, men jag skrev så mycekt bättre då tycker jag! Puh vilken tur att jag inte raderade hela bloggen :)

Och jag vet att jag sa att jag skulle plugga. Så kan det gå, nu är klockan två. :) Har skrivit två rader på typ fem timmar. Halvbra system det där med att ha allt arbete på en dator.

Nu ska jag kika igenom alal roliga kommentarer som vi har fått, miihihi:D

/SUSH (oj vad länge jag har läst min gamla blogg nu, sådär avslutade jag varje inlägg då, och jag gjorde det vbara av gammal vana! Nostalgi!)

S.

susanna, 15 april

Ska snart sätta igång, det känns ltie för surt för att göra det direkt. Har bara två saker att säga;:

1. Jag ska bli vitaminrik! Jag har börjat mitt nya liv genom att äta 1 äpple och 1 banan. Hur mycket ska man äta per dag, nån som vet?

2. Jag klarade hela vänner-testet, jag är ett sånt friendsfreak! Det finns tre nivåer, och jag fick 10/10 på första nivån, 7/10 på andra (man fick ett andra försök då jag klarade det) och 6/10 på tredje (klarade på andra där också.)
Slår du mig? http://www2.warnerbros.com/friendstv/game/index.html

NU sätter jag igång. Puh.

S.

susanna, 15 april

Mors.

Fan. Jag. Vill. Inte. JObba. Med. Instuderingsfrågorna!!! :@
Hur jävla dum kan man va om man satsar mvg i ett NO-arbete? Seriöst? Jag?!
Speciellt när det denna kurs även inkluderar fysik och matte! Alltså, räkna med fysik!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!


Jag återkommer. Önska mig lycka till :(
image97image99image100image101
Om ni har nåt bra tips snyggingar, får ni ringa mig! (peo är klaaaad heeest :D)


S.

lovisa, 10 april

good day allihopa!

nu har ju inte jag bloggat på ett tag, skrev ett inlägg när jag var i stockholm! men nu är jag tillbaka, trött och förkyld, men jag ska försöka berätta lite om hur det va !

516830-86
i fredags satte vi oss på tåget och ja, åkte till sthlm, fick lite sällskap av jimmy också! han skulle till sin mamma och tipsade oss om kupén i vagn elva ! skitbra!

516830-89
efter att ha krånglat över vanadisparken så kom vi fram till lägenheten, jag älskar den ! här är hennes extremt mysiga kök, alltså, min farmors!

516830-88
på lördagen gick vi till odenplan och tog bussen till moderna museet, det var ju lagom porrigt. haha

516830-90
sedan gick vi till gamla stan, alla trånga gator är så himla mysiga, vi satte oss på café gråmunken och fikade, sen så drog vi vidare till typ götgatan!


jag tycker att de här är riktigt balla ! såg de här två när vi vandrade omkring :) den första vid monki på götgatan och den andra i vanadisparken!

516830-92
vi var vid sergelstorg på söndagen och kollade lite på designtorget!

516830-93
när vi var påväg till t-centralen såg vi de här glassarna, går de att motstå? nää. juste, mums, det var gött!

516830-94
när vi var på t-centralen ringde denna sötnos och hon kom och hälsade på oss, det var riktigt bra, jag hade saknat henne jävligt mycket, och snart ses vi igen !

516830-95
sen bar det iväg hemmåt, och nu ska jag äta mat! så jag måste säga farväl till min söta sush!

L.


susanna, 14 april

Tjenamörs,

Min dag i bilder:
Frukost, tyckte lite synd om min hundimage77
Tandläkaren, ingen bild.
Kom till skolan och sjöng crackers med jules image78
Var lite ball i aulan med jules och emmaimage79
Fotade lite med pänkoimage80image81
Noseminarium, fick mig en välbehövd liten tupplur (ingen bild)
Jobbade med min bild med persilja och jules image82
Sen kom ami, vi kämpade på och lyssnade på those dancing daysimage85
Jag åkte med jules och amli till tyresö c och tog 816 därifrån (extra intressant info)image84

Nu: tacos! och försöka få kontakt med lovisafisa!
Ikväll: friskis med antagligen jules och antagligen belis :D puls/medel, heja oss!

S.


susanna, 14 april

Hej hej! Nu sitter jag på bussen påväg hem, jag ska vakta min stackars hund! Hon har fått nåt eksem och var på sjukhuset igår, nu har de rakat halva hennes ansikte och hon äter pencillin och har tratt! Det är så synd om henne, tycker mest hon själv. Jag tycker mest hon är ful, ser ut som värsta rabieshunden xD idag har jag mest jobbat med min bild, snart klar, jag lägger in bild när jag kommer hem. Och musik såklart, crackers blir bara bättre och bättre B-) nej nu ska jag njuta av solskenet som flödar in genom bussen. Underbart. S.

Susanna, 13 april

Hej hej, testar att blogga från mobilen :) det verkar funka bra! Coolt i såna fall! Jag ska sova nu, måste verkligen sluta leka med mobilen. Imorgon startar man dagen med ett tandläkarbesök, åh vilken härlig start på en ny vecka! Inte! Speciellt eftersom jag ska fråga om ev. Tandställning. Skona mig gud. Nej, godnatt på riktigt! S.

susanna, 13 april

Nu ska jag berätta om min dag efter senaste inlägget:

Jag satte mig på en tunnelbana för att söka efter min käre tremänning, fann henne samt vän och mor och väns mor på centralen! Yihoo! Sedan blev jag grundlurad, som vanligt, och ännu ett tårfyllt farväl. Nej. Ett hoppfullt farväl. Ett farväl där man säger "ses vecka nitton!" Kändes fin-fint kan man lugnt säga!

Sedan åkte jag till belinda, skrattade lite åt det söta lilla ägget, hahahahhaah, och sedan kolade vi på talang 2008. Hon hade det inspelat så det var gött.

Efter det följde hon mig en bit hemåt och när jag kom hem såg jag voilá:
image72

Det kändes också fin-fint! Kommer antagligen tröttna på färg och allt inom två veckor, men just nu känns det som sagt fin-fint. Kan inte ringa med den än dock. SÅ jag får gå runt med min gamle vän ett tag till, höhö:
image73

Sen åt jag middag. INget intressant med det.

Sen åkte jag och belindur på yoga! Fan vad vi ägde kompis, hahahaha xD Hoojaja, osmidigare personer existerar inte tror jag! Nu är det lite slappsurfning som gäller, ska kolla in mina bloggar:
Belindas: http://belindajohansson.blogg.se
Ami och Cicis: http://amicec.blogg.se
Hannas och Julias: http://hochj.blogg.se
Saras: http://saraborell.blogg.se
Mys: http://remotecontrolface.blogg.se

http://kenzas.se
http://blondinbella.blogg.se
http://bloggkommentatorerna.blogg.se
http://lisaplace.tjejsajten.se
http://moderniteter.tjejsajten.se


SEE YAH

S.

susanna, 13 april

Halloj!

Åh vad skönt det är med städat rum. Jag vill bara va i det hela tiden, ni fattar inte känslan att kunna gå över hela mitt golv utan att få typ en klubba i foten, eller underkläder mellan tårna. Tror inte jag har dammsugit på typ ett år.
Haha, vbilket jävla äckel xD

Justeja, jag kan verkligen rekomendera att städa rummet! Visade sig bli en liten skattjakt för mig, hittade sammanlagt 213, 50 kr :D Då klarar jag mig på kontanter ett tag till! Har inte köpt en grej i helgen så det känns *två tummar upp*

Nu ska jag ta mig in till stan och kanske titta en tur på urban outfitters. Ehm.. ja, det finns en klänning där som är.. fin... och kanske möjligtvis en liten tremänning... Skäms på mig! Kan inte hålla mig faktiskt!
Sen bär det av till belinder, käre vän! Ikväll blir det yoga med jules, ska försöka släpa med mig belinda också. Moahaha.

Tudeluu,

S.

susanna, 12 april

Jo, alltså förra inlägget skrev jag egentlgien imorse, men jag var tvungen att åka så jag hann inte skriva klart.
Hittade ingen mobil. Jag ville ha en för 4 och ett halvt tusen. Det ville inte mamma.

Men jag köpte träningskläder, eller shorts och skor. HELVETE vad jag har ont i magen!!! Var bara tvungen att säga det för IT'S KILLING ME HERE :(

Jo men nu kom jag på en grej som jag ska visa! Mitt dockskåp! Min lycka i livet! Nej, men nu ska ni få höra historien:

Det var en gång en flicka på fem-sex vårar som brukade försöka sno lundby-möbler i leksaksaffären och mest av allt ville ha ett dockhus. Men tyvärr hade den här flickan fötts med snåla föräldrar som inte tyckte att det var en nödvändighet. Det var elakt tyckte flickan. Och det var det också.
Så hon fick ta det hon hade, det var ett hårt liv, men nån måste ju leva det. (quoting gossip g) Hon fick bygga fåtöljer av snäckor hon hittat på stranden, och ta sina fula eko-virkade hästar och försöka pressa ner deras fula miljövänliga arslen i snäckorna. Det blev inte vackert, och flickan fortsatte drömma om ett dockskåp.

Åren gick, och flickan utnyttjade de få gånger hon besökte kamrater som var lyckligt lottade med stora vackra hus med belysning och en perfekt liten familj. De forstod inte hur lyckliga de var, tyckte flickan.

När flickan hade fyllt fjorton och en halv vår så hände det obeskrivliga - en annan flicka som hade tröttnat på sitt dockskåp skänkte bort det samt alla möbler till flickans familj! Det var visserligen inte menat för henne, utan hennes treåriga syster - men vad brydde hon sig om det när hon äntligen fick tillbringa sina dagar att möblera om och sätta den perfekta familjen i olika vardagssituationer! Hennes drömmar hade besannats och hon levde lycklig io alla sina dagar, försökandes att hålla sin klåfingriga syster att lägga alla möbler i det lilla garaget på bottenvåningen. Det var ett hårt slit, men hon var glad att få leva det!

Okej, det kanske inte gick till precis så. Jag kan inte hjälpa det, jag är en sagoberättare helt enkelt!

Jaja, till saken:
Igår fotade jag min söta lilla familj (dockfamiljen alltså xD) när de var fullt upp med vardagsbestyr! Blev ganska coolt faktiskt, här har ni resultatet:
image60image61image62image63image64image65image66image67image68image69image70

susanna, 12 april

Morsning!

Vaknade av att agnes kom in med en sån här kobjällra typ. Halv sju var klockan. Gulliigt värre.
Det värsta är att det första jag sa när hon kom in var att fråga om vad som hände om hon ändrade rikting på strömmen i elektromagneten? Första tecknet till galenskap, kanske? En galen forskare, det skulle väl passa fint på mig? :D

Sen kom lillan in med en mindre kobjällra och klättra upp i sängen. Det blev bamsetidningar istället för sovmorgon, helt enkelt!

Sen städade jag rummet, satte på mig och agnes matchande kjolar och gick ut för att handla lördagsgodis, och nu ska jag snart iväg o kolla på mobiltelefon till mäj:D

Här får ni lite före och efterbilder från mitt rum:
FÖRE
image51image52


EFTER

image57image56


S.

lovisa, 12 april

good morning!

nu sitter jag vid farmors dator och har precis ätit frukost. maya ligger och sover så jag skriver ett kort  inlägg!

idag ska vi åka till modernamuseet och checka, sen ska vi nog gå en sväng på stan, igår var vi hemma efter att ha virrat fram oss till farmors lägenhet. vi åt massa chips och kollade på talang och berg flyttar in, supermys!
hoppas att ni får det bra idag!

L.

susanna, 11 april

Tjo! Då har man varit o simmat. Gött.

Jag har bestämt mig nu. Jag har nu 1 727, 50 kr på mitt kort och jag ska inte handla på det tills nästa barnbidrag. Då kanske jag åker på en liten shoppingtur, sommarkläder och så, men tills dess är det totalstopp!
Detta betyder alltså inte att jag inte får handla alls, men inte med kortet. har jag en tia över så blir det antagligen en godispåse eller två, det går itne att hindra.

Men jag tänkte såhär, istället för att föra kassabok så sak jag skriva ner det här, för då får hela världen (höhö de som läser bloggen, typ 3 pers?) veta vilken jävla godisgris jag är och då kommer jag ju tycka det är smått pinsamt... Så hräkommer det alltså!

Dagens inköp:
Dumlegrej och soda pops  - 15 kr kontant

När jag kommmr hem ska jag räkna hur mycket kontanter jag har, in till minsta femtiöring, och sedan posta det här så ser vi hur länge jag kan behålla det!

Justeja. Ami är en gris.

Nu ska jag plugga vidare med söta pänks bredvid mig :)

S.

lovisa, 11 april

hahah, god morgon! klockan är snart 06.30 och jag är hungrig och ska ner och äta frukost. sen drar jag till skolan och då kommer inte jag hem något mer sen! så nu är det verkligen sista inlägget innan jag åker till sthlm!

L.

susanna, 10 april

Gókväll!

Åh vad sjukt det känns att läsa att lovisa åker till stöckholm och veta att jag inte har nåt med saken å göra! Haha, nej men jag kan ju liksom inte våldgästa henne och maya, samt mammor, men jag tänker i alla fall leta efte henne på stockholms gator på lördag. Kan ju inte jag hjälpa , om jag råkar stöta på henne liksom, aight?

Kom hem från teatern typ fem över halv nio, döhungrig utan middag.  VAFAN jag kom at nan knapp pa tangentbordet som gor att tangenterna ahr bytt plats typ! Ny dator, det har sina baksidor kan jag saga er
Nu ar jag i alla fall matt i magen efter fryst korv, overkokta snabbmakaroner och brand aggrora. Masterkocken Sushi har slagit till igen.

Imorgon blir det danspass på friskis med jula cici och ami, gött!

Nej, nu ska jag fortsatta plugga svenska. Haller pa och skriver en barnbok, den blir samst. Ska forsoka pilla till den lite nu. Knytteknytt pa er.

S.

lovisa, 10 april

god afton!!

imorgon eftermiddag åker jag och maya med mammor till stockholm och då kommer jag nog inte att skriva någon blogg , men jag kommer tillbaka på söndag eller måndag med bloggandet!

image50
haha, hade ingen bättre bild !

ha en mysig vårhelg.

L.

lovisa, 10 april

hej allihopa!

förlåt susanna, såklart har jag inte glömt våran blogg men igår så var jag hemma hos emelie och firade henne lite, och nu kan jag inte heller skriva så mycket för idag fyller jonathan arton år så jag ska ner och fira honom!

i alla fall, gårdagen var mycket mysig och jag tror att emelie blev ganska nöjd med presenten. vi kollade på film, nära och kära, och sen snackade vi lite, sen åt vi korv innan jag stack hem!
vifem

imorse vaknade jag , och jag tänkte som sush hade skrivit, varför gud?(eller det var igår det var snö, men då tänkte jag så!) :O snö, april. det höll precis på att bli vår ju. jaja, det smälter nog snabbt. idag i skolan så hade vi möte med rektorn i matsalen och sen hade vi bara två lektioner innan vi hade lunch. på rasten satt jag med typ maya, emelie, elin maxstad, amie, stålis, hanna, bea, håkan, torgny, mattias, ida och elin och snackade, hoppas jag fick med alla. det var ju trevligt, a:are, b:are, och d:are. sen var det talangjakt, Johan, joel, jonas och jakob var ju bäst, och typ ako och muste, men kalle vann. det var väldigt långdraget och vi stack hem när vi fick reda på vinnaren! jag fick panik på bussen :| och nu är jag hemma! nu ska jag snart gå ner som sagt och fira jonathan, det har redan kommit lite gäster i think. försökte ringa sush på skype och skrev till henne också, men hon verkade inte vara där. vi hörs

L.

susanna, 10 april

Måste springa iväg på teater alldeles strax, måste bara komma med snabb uppdatering:
*Friskis gick bra igår. Dom tyckte inte om oss dock.
*jag älskar marit bergman
*Jag undrar vad som har hänt med min käre tremänning? Glömt bloggen? :O
*Jag är hungrig, shit hur ska jag hinna det här?
*Jag och julia är bäst på duetter

Nu är jag klar!
Önska mig lycka till, nu ska jag gå och spela slampig 40-plusare som sätter på en jesuskixerad bög. Det är roligare än vad det låter, jag lovar.

S.

susanna, 9 april

Hemma. Åh fy och usch och URK vilket jävla väderr :@

Jag och julia har lekt maia hirasawa och miss li idag, vi sjäng duetten "Crackers" typ hela tiden! Jag var miss li och hon var maia :) Vi är så coola.

Efter skolan hämtade jag småskitarna, nu sitter dom och kollar på bamse, hähä. Sämstra barnvakten ever, jag vet. Nej, men tänkte faktiskt ha lite disco med dom här snart, agnes är galen i mika så det blir kul!
agnes: jag vill lyssna på hallipappa!
susanna: what? vill du prata med pappa?
agnes; neeej, hallipappa! "säj löööv, sääj lööv, å lovituplikiblää!" (say love, say love, oh love's gonna get you down - lollipop med mika:P)

Rostis med messmör äger! Rock on!

S.

susanna, 9 april

image48
VARFÖR GUD?!?!?


S.

susanna, 8 april

Tjännare!

Usch vilket ruskväder det är. Fy och usch. Jag är så påverkad av vädret att jag inte orkar göra en flytande text, så jag skriver listor istället, helt enkelt.

Bra saker idag:
1. Jag fick en kjol som jag hade visat vicy på tradera! Hon vann den, och betalade, wiihoo:D Visar bild senare!
2. Ska gå och träna imöra istället, för jag är inte barnvakt. Och då henkar hela friskisgänget på, det vill säga jag julia cici och ami :)
3. Redovisade steg 27!
4. Kom långt på bilden!

Dåliga saker idag:
1. Tror min mobil är borta. Hittar den inte i alla fall. Jag saknar honom inte.
2. Fick inte tag i belinda, körvamärta! Ska försöka igen snart antar jag, ävne fast det är lite sent nu :( Lördag kanske?
3. Håller på att bli sjuk tror jag.
4. LÄste ut gossip girl, uuuh! Var tvåan?!:O Vill ha den nu!

Nej nu ska man prata lite med lovisa här på skype. Gött mos gode vän <3

S.

lovisa, 8 april

hello!

idag tvingade jag mig upp ur sängen och drog mig ner till duschen, blä. jag är så grymt skoltrött! men idag i skolan har de sattit upp en nedräkningslista till sommarlovet ! och det är bara 46 dagar kvar eller nått ! det är ju inte alls mycket. i alla fall, i skolan hade vi musik och vi jobbade med vår extremt proffsiga låt. sen hade vi so och vi fick tillbaka proven! jag fick mvg, yiho! därefter hade jag, maya och emelie lunch och vi spelade kort i cafeterian! haha, sen när vi hade franska så var det komiskt igen. igår kom vi på att vi har ganska sjuka franska lektioner, våran lärare är typ alltid ute i grupprummen för dit går alla och sätter sig medans jag, maya, emelie och amie sitter kvar. och maya och emelie har alltid krig med att förstöra varandras mappar.. de hade då det här lilla kriget igår och de låg på golvet och skrev och hög med pennor, och läraren sa inte till oss, hon var inte där. jag och amie satt en meter bredvid vid bordet och pratade värsta seriöst. hahha, det måste sett rätt kul ut! sen när de hade sagt peace för dagen satte dig sig normalt igen och fortsatte jobba. såhär är det nästan varje franskalektion nuförtiden och vi har inte tänkt på att det är sjukt förens nu. idag så rök både maya och emelies mappar, eller ja, de blev sönderrivna, -i deras krig då- så nu hoppas vi att krigen slutar! haha.

min käre vän mattias fyller ju år idag också
jag må han leva, jag må han leva, jag må han leva ut i hundrade år
javisst ska han leva, javisst ska han leva,
javisst ska han leva ut i hundrade år!


jag har kännt honom sen jag gick i nollan, det är det som är så speciellt med mina närmaste kompisar.
susanna har jag kännt sen jag kom till världen,
lina har jag kännt sen dagis!
maya, mattias, håkan och torgny har jag gått i samma klass som i 8 år, enda från förskoleklass har jag kännt dem!
sen sattes två klasser ihop i fyran och emelie , lina och elin började i samma klass som oss också! jag tycker det märks också, jag trivs verkligen med dem, jag kan va helt migsjälv. underbart! men men.. haha, nog snackat om det, nu ska jag vänta på att suh kommer tilbaka från middagen och sen så ska jag gå ner till lillebror, jerker och mamms, sen ska jag kanske ut lite och ta lite kort, men det blir säkert aldrig av. haha

L.


susanna, 8 april

Morsning.

Ja, gårdagen blev inte riktigt som man tänkt sig. Efter att lugnt och stilla suttit och pillat med bloggen fick jag ett paniksamtal från ami som undrade var jag är, tydligen så var man tvungen att vara tidig för att säkert få plats, och jag skuelle komma dit fem i åtta. Så jag fick panik och skulle a en buss som gick om sex minuter, sprang upp och bytte om, kom på i dörren at jag var tvungen att ha gympskolr letadesom en galning och satte på mig dom. I hissen komemr jag såkalart på att jag måste ha ett kort på mig själv för att aktivera mitt medlemsskap, ruuusar in och häller ut hela skolfotokuvertet, men såklart så finns det inga små kvar. En minut kvar till busen ska gå. Men ger jag upp? Nejdå! KOmmer påa tt jag kan scanna mitt legitimation, och medans datorn tuggar står jag coh skriker och river ner lite grejer för att jaginte riktigt kan kontrolelra mitt humör. Än. Jag ska lära mig, jag SKA!'

I alla fall, som man kanske kan tro han jag inte med den  bussen och kom fem i, när ami äger att det är strömavbrott på friskis och passetär inställt. Efter att ha väntat åp amis mamam med ami ett tag så går jag till bussen som inte går förens om tjugo minuter, jagfår snällt vänta helt enkelt.

Hela kvällen gick åt till att stressa över det där, fan vad meningslöst det känns! Men jag är inte barnvakt på onsdag , så vi kan gå på danspasset då. Då skulle julia också följa med tror jag.

Nej, nu måste jag återgå till pluggeriet.

S.

susanna, 7 april

nu spelas: roselin - maia hirasawa

Lovisa! Headern blev skitbra, fan vad bra vi är! Mest du!
Nu tutar tonen här för jag ska ringa och checka om hon kanske sitter och gömmer sig bakom visa som offline, men det gjorde hoin inte :(. '

Snart måste jag springa iväg på träning, jag och ami ska gå på puls-medel pass klockan 20:00. Tyvärr s¨betydde "puls" visst inte att det är extra mycket danspuls som jag självsäkert tutade i amelie, utan extra mycket kondition... Oops. Hoppas att hon inte hinner läsa det här innan hon drar iväg för då kan man nog skymta en ensam liten flåsmärta på friskis och svettis i tyresö om en timme.

Justeja, jag har börjat läsa gossip girl! Är ju troget fan av serien, men nu har jag snott amis lätt skamfilade första bok och är redan fast! :D Wihoj på det!

LOVE AND SHIT

S.

lovisa, 7 april

tja !

nu har jag och susanna skypesnackat, en kort stund :( susanna var tvungen att gå. men i alla fall så har vi kämpat med headern, jag tyckte det blev helt ok ! vad tycker du sush? vi är ju lite nybörjare, men det kommer snart (A)

duuktiga jag har idag fixat praoplats till oss idag ! vi ska praoa på café royal v. 20, det ska bli skitkul. och sush kanske ska med till min skola i en hel vecka , veckan innan, fatta vad kul vi kommer ha ! du måste bara komma .. jag hoppas att det är så varmt då så vi kan gå och köpa oss glass efter praoen och bara njuuuta i solen, aaah. fett härligt. vi börjar visserligen kl 8 på morgonen men vi får tvinga upp oss själva! haha när jag ringde dit så sa de typ inte när vi skulle sluta, hon bara ; jaa, men ni börjar åtta och slutar... eller är det bestämmt att ni ska vara här i 6 eller 8 timmar eller nått? jag bara; nää, det får ni bestämma hon bara ; aa, okej men då ses vi vecka 20 då ! jag bara; aaha, oekj ? hahahah .. jaja , nu ska sebbe snart få datorn och jag ska sticka ner och se om zach är hemma och bli sams med min syster !
säg vad du tycker om headern, susanna! vi hörs


L.

susanna, 7 april

Chenna,,

Är i skolan nu, har precis ätit luch och nu nsitter jag här bredvid ami för de andra är på spanska.
Dagens citat:
(ami har varit och hämtat mer mat)
pänk: men du tog ju inte med gaffel?
ami: du ville ju ha vatten?
pänk: neej, kniv var det!

Nu kom julia , hon ska berätta hur man laddar upp en header som jag och lovisa ska göra till vår fula blogg på våran sypedate ikväll. Hare gött!

S.

P.s jag ska köpa friskiskort efter skolan! tjohej vilken hurtboll!


susanna, 6 april

Kollade just klart på Flightplan,
image43

Jävligt bra film, handlar om en mamma och en dotter som ska transportera flickans pappas lik till sin hemstad för att begrava honom där. På planet så somnar mamman och när hon vaknar är hennes dotter helt försvunnen - det är också boardingpass och ryggsäck, och dotterns namn står inte med på passagerarlistan. Sen får man följa mammans kamp för att hitta sin dotter under denna flygresa, loch om hur inga tror henne m.m, faaaan vad spännande det var i slutet!
Susanna: VAFAAAAN HON ÄR JU DÄR TITTA UNDER DÅ SPRIIIIIIING!
Mamma: Men vad i hela friden susanna, loj sover!
Susanna: LOOOOJ SÄG TILL HENNE ATT TITTA UNDER DEN DÄR GREJEEEN!!!
Loj: För i helvete, titta under grejen och få tyst på ungen.
Okej, haha, precis så gick det inte till. Men ni kanske fattar själva poängen, det är spännande.



S.

susanna, 6 april

KOm p att man kan ha den som kläning också - vad var finast?
image41image42

S.


susanna, 6 april

Jag rotade runt i belindas garderob lite, och det här tycker jag att hon ska ha på sig imorgon:
image39

Kjol från gina tricot (köpt idag)
Linne från gina tricot
Strumpbyxor (mina) från h&m
Skor från Dorothy Perkins (London)
Guldkedja, vet ej
Armband, vet ej

Här får ni en närbild (sugig) på armbandet för det var så jävla fint:
image40

S.


susanna, 6 april

Tjo,

Idag vaknade jag jättesent, kl 12 och jag och ami låg först och segade, typ kollade på yrrol och sådär. Sen hade vi lite clownkrig (höhö) och jag städade i hennes låtsasbrors rum, haha, han hade alla vännerboxar och alltså jag har aldrig sett en sådan OREDA! Alltså nu låter jag som tant Gnällberg men hans boxar skulle vara så fina om han bara höll lite ordning, grr :O
Sen käkade vi på subway mumzfiluur :D När jag sen skulle ta saltsjöbanan till sickla för att träffa belinder-gode-vän så hade vi först ett tårfullt farväl och sedan så flummade jag och belis runt där. Hon köpte tre klänningar på gina tricot, innan dem stängde.

Då tog vi 401 hem och nu sitter jag här hemma hos henne innan det bär iväg hemåt för middag.

Justeja, jag och lovisa kommer antagligen praoa på ett café i karlstad, royal tror jag det hette, för hennes mamma ska ju föda barn under den veckan! Haha, gid va sjukt att vi tänkte vara i stockholm.

Imorgon ska jag ha skypedate med lovisa, gött :D

S.

lovisa, 6 april

god kväll.

här sitter en lat godisgris som har fruktansvärt ont i magen. vi var på ÖoB och jag fick ett par skor av min snälla mamma! sen köpte jag extra drops och mamma köpte lite blandat, en påse kexchoklad också, och jag, mamma och zach tog en varsin, sen proppade jag i mig massa extra drops också .. när jag kom hem tog jag lite fil, sen åt jag en halv kexchoklad till och sen har jag ätit upp hela dropspaketet. förvånade över att jag har ont i magen? snart är det mat också. :S
jag behöver verkligen börja äta nyttigare, jag måste sluta äta så mycket godis, frukt och vatten är ju minst lika gott ! jag ska börja göra det. så säger jag hela tiden men nu vill jag verkligen börja göra det ! blä hata extra drops just nu.

menmen. imorgon är det skola igen och jag vill bränna ner den. hatahatahata just nu alltå .
nej vafan, jag har så ont i magen. går in och lägger mig på linas rum !


L.


lovisa, 6 april

jag sitter här med pyjamas och raggsockor och funderar lite på allt möjligt.

idag kanske jag, mamma och zach ska åka till edsvalla till ö o b, men jag vet inte. jag ska isånnafall sticka ner till duschen och fräscha till mig snart!
 
igår kollade jag och mamma på filmen "Ensamble, c'est tout" eller som de har översatt den "Tillsammans är man mindre ensam", jag tyckte den var riktigt bra och jag och mamma pratade lite om att det är ganska stor skillnad på en amerikansk film och en fransk film, som det här var. i en amerikansk film så vet man hur allting börjar och slutar och allt där emellan. det handlar om en tjej och en kille som börjar få någonting på g, killen eller tjejen ses med en annan ... BAMBAMBAMMMM! då tror killen eller tjejen att den andra är otrogen och de bråkar, sen förklaras felet och de lever lyckliga i alla sina dagar! jag kan ju inte berätta vad som händer i filmen men det är i alla fall ett filmtips! (väldigt snygga skådespelare, eller i alla fall Audrey Tautou och Guillaume Canet!)

image38


lovisa, 5 april

two hearts, many miles appart.
two hearts, belongs to severel girls.
two hearts, strives for different destinations.
two hearts, diverse souls.
two hearts, variant feelings.
two hearts..





















                                            .. one love


image35


lovisa, 5 april

god eftermiddag!

det blev en ganska mysig dag ändå. åt våfflor hos mormor och sven-åke med zach, mamma och syster. sen åkte vi till ikea och kollade runt, mormor och mamma köpte lite saker, och jag fick 500 av mormor !! hon är galen.. när vi hade varit där tänkte vi egentligen åka till ö och b men vi orkade inte. ikväll åker lina bort så det blir bara jag och mamma kvar, vi tänkte hyra film och äta pizza och feta oss. vi kanske ska massera varandra också, har börjat fått ont i ryggen när jag går förlänge :(

igår var jag ute en stund när jag hade kommit hem och det var underbart vårväder, tänkte lägga in lite bara,







p.s
har lite på g angående praoen v. 20 så du kan väl ringa mig när du har tid, sush?



L.


susanna, 5 april

Tjo :)

Ja, idag har varit en himla härlig dag. Jag coh ami satte på oss korta kjolar och sprang runt och dansade på gräsmattan till marit bergman och massa annat. Har nu sprängt mina högtalare till datan, oops! Sedan pluggade vi faktiskt lite matte, men ute på en filt så det blev bra! Sen tog vi en cykeltur, i bara kjol och tröja, ååååh det var så underbart, och åt brunch när vi kom hem.

Nu har vi precis kommit hem från ami där vi var tvugna att gå ut med silca och tosca, dom små sötfilurena, men vi cuklade till henne, det gick på 25 minuter ungefär. Vägen tillbaka var vi dötrötta och svintörstiga, men frös inte alls! Wihoo!

Nu måste vi skuynda oss, ska ta en buss som går hel in mot stan.

Lovisa, den bussen tänker jag alltid på dig när jag åker med, den påminner mig så jävla mycket om våra mysiga somrar och solen som lyste in genom fönstrena... Jag saknar dig mer för varje sekund. Våran praovecka komemr bli bäst!

Trevlig lördagskväll,

S.

lovisa, 5 april

god morgon

har nyss läst inlägget som sush skrev om vad hon och ami ska fylla dagen med för aktiviteter, jag måste säga att jag är grymt avundsjuk på dem. själv ska jag hem till mormor och äta våfflor med familjen, sen kanske jag ska till ikea. det kommer väl bli mysigt, men shit, aaah, vilket ointressant liv jag har! nästa helg ska jag i alla fall till stockholm med maya, mamma och kerstin. härligt att komma ifrån den här torra hålan ett tag! usch. fyfan vad tråkigt jag har det just nu. jag vill vara i stockholm, hos farmor och bara kunna gå ut på stan. blää.. jaja, ni får ha en bra , vårig, dag!

L.


susanna, 5 april

Godmorgon!

Ska försöka dra upp ami nu så vi kan äta frukost. Idag ska vi först ha en slappardag, typ kolla lite på disney (A) Vi har kommit överens om att alla disneyfilmer är bäst, punkt slut.
Vilken tycker du vi ska se?
Aladdin
Mulán
Djungelboken
Svärdet i Stenen
Snövit

Senare ska vi äta på restaurang inne i gamla stan, Glenn Fidish eller nåt säger ami att den heter här. (men hon ligger och babblar om att hon har blivit myrdrottning och problemen som det tilldrar sig, så man kanske inte ska lita för mycket på vad hon säger. Nu har hon till slut kommit fram med att fördelen är att hon blev utvald av dom men att hon nog ändå ska abdikera, för hon måste ju vara med myrorna hela tiden, och hon tycker inte ens om myror. Jobbigt.) Sen ska vi sova hos Palle, hennes låtsaspappa som bor runt där.
Det ska bli grymt mycket mys! :D

S.

susanna, 5 april

HIMMELSKAKOR AlÁ SUBWAY / SUSANNA OCH AMI

Du behöver:
200g smör
2 dl socker
1 dl farinsocker
2 ägg
4 dl mjöl
1 dl kakao
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
200 g vit blockchoklad

1. Ställ ugnen på 200 C. Smält smöret och ställ det sedan i kylen för att svalna
image16

2. Vispa äggen i en bunke
image17

3. Tillsätt det svala smöret och socker


4. Blanda i resten av ingredienserna förutom blockchokladen


5. Lägg blockchokladen i en plastpåse och banka med en hammare. Hacka om det behövs i lite mindre bitar på skärbräda. Häll i hacket i smeten


6. Klicka ut 6 stycken på varje plåt Grädda i ugnen i 6-7 minuter


7. Låt dem stelna/svalna i ca 10-15 min


8. Njuuuut av guds gåva till mänskligheten´. Jag skojar inte, dom är läskigt goda :D




S.

susanna, 4 april

Hejsan hopsan lillebror :)

Tänkte berätta lite om min dag, efter senast alltså ;D Juste påväg till gympan tog jag ami trollis och pänk lite balla pics som får komma upp hit också:):

Jo, jag och ami åkte hem till mig för att lämna grejerna, på busshållsplatsen blev vi så våriga så vi dansade lite utan musik, för min ipod är typ paj :( men det gick bra ändå!
 
Hemma hos mig så fastnade vi lite vid mitt rum som ami inte riktigt ville lämna, och lite annat smått oh gott. Sedan åkte vi in mot staden, vi missade tunnelbananmed typ två sekunder, och folk vet ju hur arg man kan bli då, haha eler hur lovisa? xD Men vi löste degt på bästa sätt, och körde helt enkelt kull istället. Jag förlora tror jag.
Sen när vi ko  in till stan skulle jag egentligen klöpa drömtröjan som jag hittade på monki igår, men den fanns inte kvar i min storlek och var inte så snygg som jag trodde!
Så då åkte vi till kronhamstorg (den där bryggan mellan gamla stan och slussen) och var bara tvugna att köpa glass för att fullfölja den ultimata vårdagen. Så då letade vi runt lite, tillslut så hittad vi ett ställe som var jättemysigt och njättemycket olika sorters glassar. Nöjda och glada skulle vi betala när kärringa säger att det kostar 30 och 38 kr! För en jävla mjukglass! Helt sjukt alltså att det ens är möjligt...

Men det blev jättemysigt på bryggan, vi pratade om tusen oplika saker somvanligt och läste lite (A)
såhär såg det ut då:

image10image11
bild 1,
sush: men vad gör du för tåssigt ami? :o
bild 2,
sush: såhär eller?
*ami goes host*

Efter det åkte vi hem till skarpnäck, några engelska (?) brudar, ca 11 år!; dreglade över våra snickers på tunnelbanan, och jag började asgarva för dom ba; 'oh my god, they are eating snickers!' både jag och ami stanna upp mitt i tuggan för vi hade typ tjuvlyssnat på dom hela vägen, och då blev dom också tysta, dom trodde väl typ inte att vi skulle fatta, och jag började asgarva med munnen full av snickers och spottade ut på killen bredvid! han blev lagom glad!
Sen kom det på en jättetjock gubbe när dom hade gått av så ami såg jätteliten.

Hemma i skarpnäck åt vi middag samt chokladpudding, packade grejer och åkte till älta, sen cyklade jag för första gången i år till konsum. Åh vad gött det var.

Nu har vi bakat kakor och kollat på micke och molle,fan vad vi böla,  fast båda är skittrötta så vi ska knyta oss!

S.

susanna, 4 april

Tjosan i trosan!

Jag sitter här med ami, vi ska alldeles strax åka hem till mig och klä oss lite vårigare, samt lämna grejer, sedan in till stan och käka glass samt kolla på drömtröjan på monki! Woopie!
Senare blir det disneykväll hemam hos mig, så jäklans mysigt:D

Nu måste jag kika vad lovisa kan ha hittat på, ser att hon har skrivit två inlägg! Woopie igen ;D

Hörs senare,


S.

lovisa, 4 april

L's outfit fredag;

image6

~linne/klänning, mbym
~tröja, saint & morals
~tights, indiska
~halsband, pilgrim
~väska, mormors gamla


lovisa, 4 aril

wiho! grattis min kompis, emelie empelempa lindberg, 15 år idag!
image5

L.

susanna, 3 april - dagens outfit

dagens outfit:
image3image4

  • tröja från indiska
  • "kjol" (egentligen en klänning) från h&m
  • strumpbyxor från urban outfitters
  • bälte secondhand
  • diverse smycken , okänt
Nu sitter jag här och kokar, jag hatar min systers pojkvän. Jävla skithög, lämna min syster ifred och gå och dö.
Nej, jag måste gå och lägga mig och läsa av mig, drömma mig bort ett slag och förhoppningsvis glömma hur det egentligen ligger till? Godnatt!

S.

lovisa, 3 april

Jag vill bara säga några sista ord innan jag går och lägger mig,
gud vad det känns som vår! äntligen
vår

L.

lovisa, 3 april

L's torsdag;

Denna veckan har jag och min käre vän Emelie praoat på 4 sound, en musikaffär idag var det lite stressigt till bussen men jag hann, mötte emelie, gick lite på stan och sen gick vi till 4 sound.  Vi gjorde massa blandat och sen när vi slutade gick vi och kollade lite på skor till empa. Sen köpte jag choklad och åkte bussen hem. Sen fotade jag lite och sen fikade jag med syster. Lotti, mammas kompis kom förbi en sväng, jag kollade på two and a half men och nu sitter jag här! Jag har varit sur och trött idag så förlåt alla som blivit utsatta! Snart ska jag sova så sött! det var min dag,

L.

susanna, 3 april

GODKVÄLL !

Idag är det torsdag, och jag var i skolan som vanligt. Vaknade i tid för en gångs skull, mina öron verkar ha stängt av för alarmet numera! I skolan så var jag med ami, julia, cici, angelica och penny mest i think, vi skojade lite med allas vår favorit råttigan. (aka linus)
image1
efter skolan så busade vi lite på gillmarsplan (jag pänk ami och ebba l) och sen så akte jag och ami och sålkde hennes skinnjacka! ami tuyckte att det vsr en punkare som kom, hahahaha ami har en rolig syn på det där må jag säga! sen åt vi på mcdonalds, jag blev servad av en nybörjare som såg ut som en kanin, hiiihi! sedan garvade vi en aning åt, ja gudarna vet! hahaha! sedan så hände en liten olycka med glasdörrarna (oops) och sedan träffade vi typ hela amis släkt på monki! hoho! jag såg min drömtröja, lisaplace's, den är så göööörfiiin! sen åkte jag till teatern och snackelurade med lovisa, på teatern så tränade vi på min minst sagt intima scen. Jaja, det blir nog bra med det där. Mysigt värre.

Och nu sitter jag alltså här och snackelurar med fisunge på skajp, samtidigt som vi skriver lite inlägg här o där ;D

dagens citat:
"vilket islandsproblem!" - amlie


S.

lovisa, 3 april

God kväll!
Nu har jag och min käre Sush skapat ny blogg. Jag är inte bra på att skriva blogg. Men jag vet att Susanna är så ni får gärna titta in här då och då! Bloggen kommer handla om allt mellan himmel och jord och jag hoppas att vi kommer ha ork att skriva ofta och mycket. Nu sitter vi och pratar över skype och vi båda skriver våra första inlägg, jag har inget mer att säga så nu så,

Välkommen!




L.

susanna, 3 april

hej alla gullfilurer!
hehe, alla och alla, det är väl bara lovisa, det är ingen som vet om den här bloggen... än!

Håhå, i alla fall, jag heter susanna och är andra halvan av superduon LOVISA&SUSANNA! Hon är min själsfrände, tremänning, hånnipaj, och allra bästaste vän i världen! Då vet vi det :)

Ja, den här bloggen ska handla om allt mellan himmel och jord har vi tänkt oss, eller vi kanske har en lite mer specifierad inrikting när vi har skrivit ett tag men än så länge så kan det innehålla, ja, allt mellan himmel och jord ;)

Jag vet inte vilket som blev et första inlägget, eftersom lovisa skrev samtidigt, men en sista grej som man kanske behöver veta är att jag bor i stockholm och lovisa i karlstad, så vi träffas kanske inte superofta, och jag saknar henne varje sekund hon inte är med mig. Tänkte att den här bloggen kanske kan bli lite av ett verktyg att skriva av sig, i alla fall så känns det inte riktigt lika långt bort om man har en sån gemensam grej ;)

Okej, nu blev det väldigt flamsigt inlägg här men anyhow så välkommen till vår nya blogg :) <3

/S

RSS 2.0