susanna, 10 augusti

Haha, kom på att mina höstdrömmar lät väldigt mycket som Blair. Allt ska vara perfekt och välordnat. (i gossip girl för er ärthjärnor som inte hänger mé i svängen!)

Förresten! I sann OS-anda, kinesiska tecken är ju superkul! Läs mitt - ni som känner mig - visst stämde det lite?

Kinesiskt horoskop - Tuppen

Tuppen är den mest egensinniga av zodiakens alla djur. De är fulla med ideal och romantiska drömmar. De är färgrika, attraktiva och ofta stolta över sig själva.

Tuppar är välordnade, precisa och deras skarpa ögon ser de fina detaljerna i saker och ting. De är perfektionister och lämnar inget utrymme för mänskliga misstag. För en tupp är ett problem bara en utmaning. De har en stor förkärlek för att starta debatter eller kontroverser. Tuppar är vältaliga och skriver bra. De har en stor allmän kännedom om saker och ting och gillar att konversera. Ifall du utmanar dem måste du vara förberedd på en lång debatt. Även om tuppen vet med sig att han har fel så försöker han att vinna. Tuppar har svårt för att erkänna att de kan ha fel.

Tuppar kan vara mycket direkta och brutala. Deras sätt gör dem till dåliga diplomater. De säger vad de tycker utan hänsyn till andras känslor. Varför skulle andra bli upprörda för? Jag har ju rätt!
Tuppar är duktiga på att hantera pengar. De kan vara mycket generösa. Trots detta håller de hårt i plånboken - de vill ha ordning på både sin egen och din ekonomi.

Om du har problem rycker tuppen ut och hjälper dig, även om du inte vill det. Tuppar är noga med hur de spenderar sin tid. Om du tycker att du får för lite tid av dem är det för att de anser att du inte behöver mer!

Tuppar är ambitiösa och försöker hela tiden nå nya höjder. De har en djup passion för sitt yrkesval och är väldigt kreativa. De är kompetenta nog att sköta sitt arbete väl. När de har bestämt sig för något lämnar de ingen sten orörd. De försöker allt för att få det att fungera. Tuppar måste lära sig att saker ibland kan ta tid - de är otåliga.

Underskatta aldrig en tupp. De kan göra alla förvånade. De ändrar inte sina ståndpunkter om så hela världen tycker att de har fel! De är så fast beslutna att få sina planer att fungera att de oftast fungerar just därför. På grund av tuppens många starka sidor och deras egna sätt når de ofta stor framgång!

Kärleksmatch - Passar bra med: Draken tillfredsställer tuppens flesta behov och de utgör att fantastiskt par tillsammans.
Den försiktiga ormen har god hand med pengar, något man inte kan skylla tuppen för, vilket kan utgöra en stabiliserande faktor i deras äktenskap. Tuppen å sin sida är mycket modig när så krävs och kan skydda ormen.
Tuppen kan uppvakta och vinna hästen. De kommer med all sannolikhet att få en stor och lycklig familj och att äga ett vackert hus. Men tuppen får inte bli alltför tillmötesgående och släpphänt, för då finns risken för att hästen hoppar över skaklarna.

En råtta som är gift, kopplar av och låter humorn och slagfärdigheterna flöda fritt. Tuppar älskar att skratta och chansen finns därför att ett äktenskap mellan råtta och tupp ska lyckas, åtminstone så länge råttan har några roliga historier på lager. Men råttan måste se till att ständigt förnya sig. Inga gamla utnötta vitsar där inte.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Tigern är både rebellisk och romantisk. Kan han och tuppen bara hitta någon gemensam sak att kämpa för, har de nog ett hållbart äktenskap.

http://www.minatecken.se/kinesiskt_horoskop/kinesiskt_horoskop.html
(klicka på länken ovan och kolla vad du är!)

Nu vill jag bara hitta min drakprins (lite omvänd sagoideal där) och leva lycklig i alla mina dagar. Amen.


S.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0