lovisa, 10 september

hello folket!
nu har jag fått krubb i magen, och sitter här i pappas stora stickade tröja och pyjamasbyxor, lyssnar på teddybears sthlm och försöker muntra upp kvällen med lite festivalminnen! det är så bra, så fort jag känner mig lite nere är det bara att sätta på en låt ifrån pip och hopps! så var mungiporna uppe vid hårfästet.

idag hade vi inställd bild så vi slutade en och en halv timme tidigare, jag, emelie och lina var duktiga flickor, så vi gick till biblioteket och plockade upp ämnesmapparna, vässade pennorna och körde på! men sedan får man ju inte glömma att vi var lite onyttiga och gick till konsum och köpte godis först, men det underlättar det tunga arbetet lite och vi kände att vi var värda det! jaja, just nu är det heyboy som sprudlar ur högtalarna, strax ska jag gå och kolla på two and a half men (3an) vänner (5an) och sist men absolut inte minst idol som är i KARLSTAD!!! (4an)
här är lite pluggbilder som kan hända att jag tar när det blir förmycket ekonomi och ekvationer, algebra och annat skoligt..

 
 

"imorgon är en bra dag" - pappa

L.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0